Седмичен хороскоп

Астро-аспекти

На 4 март Меркурий секстил Уран

На 8 март Меркурий съвпад Нептун

На 10 март Марс квадратура Уран

На 10 март Слънце секстил Уран

На 10 март Меркурий преминава в знак Овен

На 10 март Новолуние в знак Риби

Луната през седмицата се движи през знаците –  Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 4, 7, 9, 10 (до 06:59ч) март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 4, 6, 7 март

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

04.03. 17:42 – 04.03. 23:16

06.03. 21:36 – 07.03. 02:40

08.03. 20:57 – 09.03. 03:05

Morkadis

10.03. 21:47 – 11.03. 02:20

Овен – През седмицата реализирайте смели начинания, не се стеснявайте от смели решения. И всичко ще се получи добре. Когато се занимавате с текущи дела, не забравяйте, че логиката трябва да присъства във всичките ви действия. По-добре да потърсите правилното решение, отколкото да се втурвате към фатални крайности. Прекомерната сантименталност към близките може да се възприеме от другите като слабост. Има вероятност през уикенда да срещнете нови хора и да разширите приятелския си кръг. Страстта постепенно ще проникне в живота на мнозина.

Благоприятни дни – 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – Тази седмица ще бъде добър период за поставяне в ред на нещата, които преди това бяха оставени настрана. Организацията и дискретността ще бъдат важни във всяка област на дейност. Не се обезсърчавайте, ако в сегашно време нещата не се получат. Това не е причина да отлагате плановете си или да променяте нещо драстично. Здравият разум и способността за решаване на практически въпроси ще бъдат полезни във всичко. Бъдете внимателни относно случайните срещи. Силата ви на привличане може да се засили тези дни, но това не е причина да понижавате стандартите си.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – По това време променливостта на настроението и спонтанността на действията може да са резултат от промени в емоционалния фон поради събитията от последните дни. Сега е по-добре да не се опитвате да подредите нещата, не се доверявайте на слухове и непроверена информация. Напредъкът ще бъде забележим по-близо до уикенда, така че следвайте плановете си. В любовен план всичко върви в правилната посока, но вие също ще се нуждаете от насоки, за да вземете някои решения. Във вас постепенно ще започне да настъпва пролетно пробуждане.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 9, 10

Рак – Тази седмица може да започнете всичко, което сте планирали да правите от дълго време насам, не позволявайте на трудностите да ви спрат. През почивните дни трябва да действате благоразумно, а не под влияние на емоциите. Добре  е да се отдръпнете от всички, да се синхронизирате отново със себе си. Мнозина поставят любовта на първо място и се оставят да бъдат понесени от любовната вълна. Тези хора усещат как хармонията тече около тях и отношенията им с партньорите им се подобряват с всеки изминал момент.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв – През тази седмица основното внимание на представителите на знака ще бъде насочено към работата. Ще имате много сили и енергия, а интуицията ще подтикне правилния курс на действие. Това е чудесно време за решаване на сложни проблеми и търсене на нови възможности в различни области на живота. Може да имате леки смущения в плановете си през тази седмица, така че ще трябва да сте готови за промени. Ще успеете да балансирате перфектно професионалния и личния живот.

Благоприятни дни – 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – През седмицата представителите на този знак да не губят време и да се заемат с изпълнението на плановете си. Имате достатъчно сили и енергия, за да постигнете успех във всеки бизнес/работа. Със звездите, които блестят ярко над вас, е време да се заемете с нови проекти и да вдъхнете живот на най-смелите си идеи. Не забравяйте да изпълните и задачите от изминалите дни. В края на краищата, късметът обича всичко да бъде поставено на рафтовете. Относно любовта, ще бъдете възнаградени с уникални моменти и бихте могли да пренесете нещата на следващото ниво.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 4, 9, 10

Везни – Трябва да забавите малко темпото. Прибързаните и необмислени действия ще се превърнат в неприятни последици. Не се обезсърчавайте от финансови проблеми. Не забравяйте, че най-добрите времена тепърва предстоят. Седмицата предвещава много положителни възможности. Не прекалявайте с работата и не забравяйте да прекарвате време с близките си, за да се насладите на моменти на щастие. Правете неща, които ви носят радост. Може да привлечете иновативни, социално осъзнати хора във вашата орбита. Необвързаните е добре да опитат нови стратегии.

Благоприятни дни – 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Въпреки че ще има много работа за вършене, упоритостта ви ще даде положителни резултати. Продължавайте да се придържате към принципите си, без да се отклонявате от правилата си. В следващите дни е особено важно да бъдете независими, отговорни и готови за решения. В близко бъдеще е по-добре да не изпреварвате събитията, а да наблюдавате как се развиват. Сивото ежедневие може да бъде озарено от неочаквани събития и срещи. Едно бързо бягство от дома или дори от града може да ви помогне да се върнете в ритъма си.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Седмицата ще се окаже интересна и обещаваща приятни събития. По това време ще почувствате прилив на енергия. На преден план могат да излязат здравни и финансови въпроси. Някои представители на този знак може да се сблъскат с разочарование и нереалистични надежди. Добре е да общувате повече с близките си и да създавате нови приятелства. Вземате решение да правите нещата по различен начин и в същото време да укрепите романтичните си връзки. Възползвайте се от подаръците, които животът ви поднася.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 9, 10

Козирог – Предстоящата седмица обещава да бъде интензивна и изпълнена с важни събития. Представителите на този знак трябва предварително да обмислят план за действие и да отделят достатъчно време за решаване на неотложни проблеми. Някои събития могат да ви подтикнат да предприемете драстични действия. Не трябва да се съмнявате в собствените си сили, дори в период на неуспехи и съмнения. Можете да откриете нов подход към живота в момент, когато губите надежда. Никога не е късно да промените нещо.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей – Избягвайте да поемате рискове и да вземате несериозни решения, които могат да доведат до нови затруднения за вас. Обърнете внимание на здравето си и избягвайте прекомерното физическо натоварване. Небрежните действия и необмисленото вземане на решения трябва да се избягват. Не бива да зацикляте върху негативните аспекти на живота си, просто трябва да оставите нещата да се случват. Може би някои от вас ще срещнат човек, с когото ще усетят, че съдбите им са на една вълна.

Благоприятни дни – 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби –През тази седмица трябва да се съсредоточите върху текущата работа и да не насилвате нещата. По това време сте много податливи на влиянието на други хора. Няма да можете да оцените предимствата си, ако сте в много нереалистичен начин на мислене. Откажете се от ненужната суета и бързане при вземането на решения. Може да получите добра новина, когато най-малко очаквате. Добре е да не се отклонявате от плановете. Нещата могат да започнат да се променят към по-добро.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 4, 9, 10

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.