Символ на деня е рогът на изобилието, който може да се изсипе над вас

Луната е в знак Близнаци до 02:10ч на 25 май.

Лунната същност остава дълбоко подтисната, а изгрява слънчевата същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени в мислите и чувствата си. В този лунен период околните оказват огромно въздействие. Всичко, което започнете сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършък, какъвто сте планирали. Сега е много благоприятно за литературно творчество. Намалете емоциите. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорливи, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Добре е да проведете “разузнаване на чужда територия”. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Доминиращ 2 лунен ден от 06:28ч на 23 май до 07:06ч на 24 май

Символ на деня е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

Особено важно е да успеете да попаднете в „струята”на деня. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент. Луната ще ви даде всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.

Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, нови позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, нещо вълнуващо.

Подстрижка в този ден носи полза, подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи, стабилизира мозъчното кръвообръщение. Може само да подравните косите си, пак е от полза.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

4 слънчев ден – Добър ден за начало на нови перспективни дела. Ден на активните занимания и на риска. Избягвайте да участвате в хазартни игри, загубите може да са доста големи. Препоръчват се занимания с физически практики. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на нуждаещите се.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.