Снимаха призрак на жена в замък от 16 век

8

Известният английски фотограф и ловец на духове Стюарт Уйлямсон съобщи, че е успял да заснеме удивително ясен образ на призрак- френска дама в замък от 16 век.

Уйлямсон, който е експерт в областта на психометрията разказва, че на 31 март тази година е бил в сграда, част от средновековен комплекс в графство Саут-Дербъшир, за което е чувал, че е населено с много призраци.

Фотографът, заедно с няколко свои колеги, устроил 10-дневен маратон по известни с призраците си места. Когато пристигнали в Саут-Дербъшир, те включили преносим генератор на дим и започнали да правят случайни снимки. Точно това искал Уйлямсън-да улови нещо необичайно в кълбетата бял дим.

И се оказал прав- след като разглеждал снимките, открил на една от тях много ясен образ на жена. Според местно предание, в сградата преди стотици години е починала жената на владетеля на замъка, французойката Филипа. В смъртта й нямало нищо необичайно, но изглежда тя е била много привързана към мястото и така и не го напуснала, смятат ловците на духове.

инфо: pik.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.