Спазвайте Закона за излишъка и щастието ще дойде!

Всеки мечтае за истинско щастие, но малцина знаят как да го постигнат. Вместо да се стремим към духовни наслади, се впускаме в трупане на предмети, от които нямаме нужда.

И така те задръстват нашия живот, отнемат от енергията ни и пречат на новото да дойде. Излишъкът води до застой в развитието ни и в крайна сметка се превръща в товар, причиняващ нещастие.

Как бихме могли да променим нещата? Достатъчно е да приложим едно просто правило, известно като Закон за излишъка. Той гласи, че човек трябва да дарява всичко онова, от което няма нужда и което би могло да е от полза за друг човек.

Как работи Законът за излишъка? След като дарите ненужното, вие освобождавате пространство, обновявате застояла енергия и давате ясен знак на Вселената, че сте готови да пуснете новото в живота си. Хората, на които сте помогнали с дарението си, пък ви изпращат своите положителни вибрации.

И крайна сметка проявеното милосърдие се връща към вас под една или друга форма. Бъдете сигурни, че вашето добро няма да остане забравено. Единственото условие, за да проработи този закон, е да давате от сърце и с желание.

Какво може да дарите според Закона за излишъка? Това биха могли да са дрехи и всякакви други предмети, които не ползвате. Но също така може да проявите принципа и в романтични отношения. Ако например не се чувствате щастливи във връзка и смятате, че партньорът ви е недооценен от вас, то пуснете го, за да намери щастието другаде. Вие, от своя страна, също ще получите това, което ви се полага.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

10 научни факта за щастието

10 стайни цветя, които носят щастие в живота на жената

Пет символа на късмет, които ще ви донесат щастие

„Правилото за трите неща“ ще привлече щастие в живота ви

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.