Според внучката на Айзенхауер, Обама умишлено мълчи за извънземните

извънБарак Обама също има споразумение с извънземните, тъй като е добре запознат с пакта на Дуайт Айзенхауер от 1954 година. Това твърди внучката на Айзенхауер – Лаура.

Жената настоява, че нейният дядо включва клауза в договора, според която всеки следващ американски президент трябва да преподписва постигнатото преди 60 години споразумение, пише Уикенд.


Абсолютни лъжи са, че Барак Обама не знае за съществуването на извънземни. В сейфа на Белия дом има папка с договора, подписан първо от дядо ми – 34-ият президент на САЩ. Той е наричал извънземните нашественици сивите, сигурно заради цвета на обвивките им. Не знам дали сивите се още са сред нас и какво правят тук. Не мога да кажа и дали нашата нация има полза от тях, но в близкото бъдеще ще научим отговорите на всички тези въпроси. Все по трудно ще става за властта да крие истината за извънземните цивилизации – убедена е Лаура Айзенхауер.

3По време на среща на уфолози в Сан Марино тя сподели, че дядо ѝ е подписал споразумение с извънземните. Американският президент обещал да не издава техните тайни сред обществото, а в замяна на мълчанието му те споделили свърхмодерните си технологии.

Според специалистите по НЛО представителите на седмата чуждоземна раса несъмнено са осъществили контакт с Дуайт Айзенхауер и дори са подписали договор с него. Нещо повече-някои запалени любители на конспирациите са на мнение, че именно благодарение на това споразумение между инопланетяните и 34-тия президент на САЩ американците осъществяват своя технологичен скок от средата на миналия век.

По думите на някои от най-компетентните уфолози подписването на пакта между дядото на Лаура Айзенхауер и извънземните се е състояло през 1954 година във военната база Едуардс Еърфорс в щата Калифорния. Според пакта точно тогава Америка и извънземните раси са се договорили да извършват заедно някои биологични експерименти.

Като цяло нашите извънземни посетители са ни предоставили много неща, тъй като са доста по-развити от нас, сигурна е родственицата на 34-тия американски президент.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

САЩ ИМАТ ДОГОВОР С ИЗВЪНЗЕМНА РАСА, СКЛЮЧЕН ПРЕЗ 1954Г.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Nikolai 9 години ago
  2. Vesela Mladenova 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.