Стивън Кинг разкри кой е филмът на ужасите, който не е изгледал докрай от страх

Кралят на ужасите Стивън Кинг назова името на филма, чийто край така и не изгледал от страх.

В свое скорошно интервю авторът на „Кери“ и „То“ призна, че лентата от 1999 г. „Проклятието Блеър“ на Даниъл Майрик и Едуардо Санчес е филмът, който така и не догледал.

Първият път, когато си го пуснах, бях в болнична стая и бях наблъскан с всякакви лекарства. Възстановявах се след един ужасен пътен инцидент през същата 1999 г., разказва Кинг.

Тогава синът ми дойде на посещение и ми донесе филма на видеокасетка и ми каза, че трябва да го изгледам. По средата на филма му казах да го спира, защото ми дойде в повече, спомня си Стивън Кинг.

„Проклятието Блеър“ (на англ: The Blair Witch Project) е филм на ужасите от 1999 г., в който трима млади студенти мистериозно изчезват, след като отиват в гората.

източник: novini.bg

Вижте още:

Пълен кошмар: Истинската къща на ужасите бе открита в Япония

Филмите на ужасите горят калории. Ето с кои 6 ще отслабнете най-много

Истински паранормални истории, достойни за филми на ужасите

Като от филм на ужасите: Най-зловещите находки от изоставени сгради в България (СНИМКИ)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.