Съветник на Обама: Разсекретете файловете за извънземните. Време е да се каже истината за НЛО

1

Най-големият ми провал беше, че не можах да разсекретя документите за извънземните, написа в Туитър съветникът на американския президент Барак Обама Джон Подеста, цитиран от Клуб Z. Веднага след като напусна поста си в петък той пусна в туитър #thetruthisstilloutthere (истината остава там някъде). Това е слоганът на сериала „Досиетата Х“.

66-годишният Подеста призова американското правителство да разсекрети и публикува всички документи за засичане на извънземен живот, както и срещи с НЛО.

Още преди 13 години Джон официално заяви: „Време е да кажем истината за извънземния живот. Според мен американският народ има сила да приеме този факт. Трябва да направим това, защото е вярно. Трябва да го направим, защото американците могат да се изправят срещу истината. И трябва да го направим, защото е такъв законът“.

Преди това той написа и книга: „НЛО-доказателствата на генералите, пилотите и официалните правителствени лица“.

Според американската преса Подеста ще се включи в предизборната кампания за президент на Хилари Клинтън, ако тя бъде издигната от демократите. Той бе и част от екипа на президента Бил Клинтън в Белия дом.

инфо: znanie.eu

Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.