С кои фигурки на животни ще привлечем късмет и успех във всичко?

Фигурките на животни са приемани като тайнствени пазители за хората от дълбока древност. Тотемът, изобразяващ характерно животно за мястото, където живее една човешка популация, е познато като практика на всяка древна култура. В същото време всеки отделен член на човешката общност е имал свой таен знак – пазител, най-често с фигура на животно.

Днес хората все по-често се връщат на тази традиция и търсят връзка с природата, от която да почерпят сили и увереност, че светът е благосклонен към тях.

Затова все по-често фигурки на животни – кристални, стъклени, дървени, керамични и от всякакви други материали, красят домовете или са лични амулети, предпазващи от злонамерено влияние или талисмани, привличащи късмета и щастието към своя притежател.

Кои са най-често използваните фигурки на животни, за които се смята, че носят късмет и успех в начинанията?

Слон

 

Едва ли ще предизвика изненада мястото на слона в тази своеобразна класация – той символизира силата и мъдростта, неуязвимостта, а също и кралската власт. Фигурката на слон като талисман носи късмет и укрепва духовно своя притежател. Изображението помага за засилване на паметта, като учител по пътя към търпението и състраданието. Бронзовата, каменната и дървената статуетка са най-силни в енергийно отношение.

Делфин

Загадъчният и жизнерадостен приятел на човека все по-често се среща като стилизирана фигурка за талисман. Той е за тези, които се нуждаят от ефективна помощ в работата и подкрепата на доброжелателно настроени помощници. Спасение, промяна, бързина и безрезервна подкрепа, това носи фигурката на делфина като послание, а с такава помощ успехът никога не закъснява.

Жаба

Колкото и странно да изглежда, жабата винаги е била символ на голям късмет и пари. Ако под фигурката на жабата у дома или на работното място се постави монета, талисманът ще засили своето въздействие.

Котка

Такава фигурка е талисман на дома, носеща късмет на къщата и нейните обитатели. Тя символизира магическите природни сили и вечността, защото има склонност да спи свита на кълбо, символизиращо безкрайността. Това е талисман за независимите хора и е символ на успеха им.

Риби

Morkadis

Който се нуждае от талисман, гарантиращ успех във финансовите си дела, трябва да има фигурка на риба. Философията на мълчанието и изпълнението на всички желания – всичко това се събира като във фокус в талисмана, представляващ риба. Тези, които се нуждаят от късмет и успех в учението и работата, трябва да имат фигурката на работното си място.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

Според фън шуй тази снимка ще привлече парите в живота ви

Магическа сила на числата – привлечете пари и късмет в живота си!

Сложете това на прозореца си, за да привлечете късмет и богатство

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.