С помощта на игла защитете близките си и изгонете неканените гости!

игла

С помощта на игла защитете близките си и изгонете неканените гости

Според народните вярвания някои предмети имат силата да защитят хората от лош късмет и уроки.

По нашите географски ширини, особено в селата, съществува убеждението, че една обикновена игла може да защити семейството от уроки, както и да повлияе положително върху тяхното щастие, здраве и просперитет. Иглата е особено ефективна, ако имате проблеми с нежелани или неканени гости, които ви се появяват на вратата в най-неподходящия момент. В този случай съществува един ритуал, който ще ви освободи от досадните гости.

Вземете нова игла, след това я прекарайте няколко пъти през пламъка на свещ и след това я измийте добре под студена течаща вода. След това, поставете иглата в смес от сол и черен пипер и я оставете така да престои през нощта. На сутринта поставете иглата на прага на входната врата, но я скрийте добре, така че никой да не я вижда.

Според народните вярвания, никога няма да имате проблеми с неканени гости или неприятни хора, които не харесвате.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Руски ритуали за разваляне на прокоба

Странните ритуали с новородени по света 

Три ритуала ще сбъднат и най-смелите ви желания

Злите сили и негативната енергия бягат от това! Защитете себе си с тези ТРИ магически ритуала

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.