Тази вечер е Новолуние

pixabay.com

В 23:16ч се случва Новолуние в знак Скорпион в 12 градуса и 40 минути. Засяга повече представителите на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей от 2-ра декада и тези, които имат планети в тези зодиакални знаци от 10 до 14 градуса. Влиянието на Новолунието ще продължи през следващите две седмици и ще ни отведе до лунното затъмнение на 19 ноември, което ще засили неприятните събития. Изисква се внимание и разумни решения и ходове.

Новолунието е ново начало, но тъй като Луната е в опозиция на ретрограден Уран и квадратура със Сатурн – това ново начало няма да бъде нито лесно, нито просто и ни подсказва, че навлизаме в период на борба, период на преодоляване на големи препятствия и трудности, период на нестабилност и промяна.

Бързи промени и неочаквани срещи с хора, които ще играят решаваща роля в живота ни.

Опозицията Новолуние-Уран ще даде тенденция към импулс за свобода – ще искаме да живеем пълноценно, без правила, в търсене на свободата и правата си.

Разбира се, внезапните промени могат да ни доведат до вълнуващи възможности, ако имаме самообладанието да ги управляваме правилно и трезво, но участието на Марс ще подтиква към импулсивни реакции.

Направете само едно нещо преди лягане и всичко, което пожелаете, ще се сбъдне. Причината тази млада Луна да бъде толкова мощна е, че Луната, Слънцето и Марс са в знака Скорпион, а след ден към тях се присъединява и Меркурий.

Всичко, което трябва да направите, е да вземете лист хартия и молив. Запишете на хартия всичко, което искате да постигнете през следващите шест месеца, но номерът е да формулирате желанията си така, че да звучат, сякаш вече се е случило и сте много благодарни за това.

Например: „Толкова съм щастлив/а и горд/а със себе си, защото отслабнах и тежа 53 килограма“. След като запишете някои от вашите желания или цели, прочетете ги всички в тяхната цялост и след това сгънете хартията два пъти. След това можете да оставите тази сгъната хартия отвън на балкона или до прозореца, където лунната светлина може да я „вижда“. Също така е важно да поставите камък, кристал или раковина върху листа.

Много астролози съветват, докато пишете всичките си желания, да слушате музика, която ви харесва и която повдига положителните ви вибрации.

Когато денят изгрее и слънцето влезе в контакт с вашия списък, приберете листа, където никой да не го вижда, не разказвайте на никого за това. На следващото новолуние вижте кое се е изпълнило. Тогава ще подмените с нов списък с желания. Някои неща се случват по-бавно и трябва постоянство. Друга причина да не се сбъднат желанията ви е неправилно формулиране или ако по някакъв начин сте нарушили свободната воля на някого и съдбата не иска да ви съдейства.

източник: novini.bg

Вижте още:

Имали ли са нацистите база на Луната и още…

Извънземната Мона Лиза, открита на Луната от Аполо 20

Вижте какво споделила Ванга за мисията до Луната

Вулкани под повърхността на луната на Юпитер, Европа, дават шанс на извънземен живот

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.