Таро прогноза за всяка зодия за август

Mесец август идва с енергията на Лъва и динамика от събития. Промените са на пътя ни, повечето положителни. Възможни са някои забавяния на проекти, но така ще може да избистрим идеите си. Какво разкриват таро картите за вашата зодия?

Зодия Овен

През новия месец август Овенът ще остави старото и ще кове новото. Чудесно време да се разделите със стари дрехи, вещи, навици, любов и всичко ненужно от вашето минало. Трябва ви чиста основа. Само така ще успеете да създадете смислени, вълнуващи и дълготрайни основи за себе си, особено що се отнася до любовта и вашите междуличностни връзки. Август идва, за да ви подготви за нови и по-хубави пътища.

Зодия Телец

Някои от вашите планове може и да не се осъществят, колкото и да се опитвате. Възможни са конфликтни ситуации, трудности и всичко това може да изчерпа енергийните ви нива. Още преди да се почувствате уморени, си осигурете достатъчно релакс. Не бързайте с решенията, действайте методично, за да не допуснете грешки. Успехите няма да закъснеят, само малко търпение ви трябва.

Зодия Близнаци

Таро картите за август разкриват, че родените под знака на зодия Близнаци ще се радват на късмет, но трябва да са готови да вървят по течението. Понякога това означава, че ще пропуснат възможности или цели, които сте сметнали, че искате, но в крайна сметка ще бъдете пренасочени към нещо по-добро за вас. Вярвайте че най-хубавото ви очаква, вярвайте повече в себе си и не бързайте. Движете се според събитията и се забавлявайте.

Зодия Рак

В последния летен месец Раците ще кипят от ентусиазъм и страст за научаване на нови неща, за надграждане на умения. Добрите възможности и интересните новини ще ви следват. Внимавайте с негативните емоции и необмислените действия. Не бързайте в нищо. Наслаждавайте се на хубавите моменти и изживяванията. Периодът е подходящ за планиране и поставяне на нови цели, подобряване на финансите. Осигурете си достатъчно релакс и здравословно хранене.

Зодия Лъв

За Лъвовете таро картите показват, че ги очаква един интересен и наситен с емоции август. Все пак, освен юли, август също донякъде е в тяхното владение. Силна огнена енергия, която ще ви помогне да покажете най-доброто от себе си. Желанието ви да сте по-свободни, независими, ще се повиши, но заедно с това и креативността ви. Готови сте да бъдете лидери, а прожекторите отново ще ви осветят, за да ви видят всички!

Зодия Дева

Таро картите разкриват, че през август е добре да намалите темпото и да не се опитвате на всяка цена да „дърпате конците“, както иначе сте свикнали. Този месец си организирайте ваканция, разкрасяващи процедури, шопинг, хоби, спортна активност, здравословен начин на хранене, нова книга, обучителен курс. Какво ви се прави, Деви? Поглезете се, намалете напрежението, отдавайте се на романтика и флирт и се забавлявайте.

Зодия Везни

Morkadis

Копнеете за нови възможности, положителни промени и нямате търпение те да ви се случат възможно най-скоро. Таро картите показват, че на този етап, такива може и да не ви се случат. Това не означава, че месецът ще е лош за вас, напротив. Вместо да се опитвате да изпреварвате събитията, бъдете търпеливи, и помнете, че това, което е ваше, винаги ще ви намери. Забавлявайте се, пътувайте, мечтайте и бъдете постоянни в усилията към сбъдването на вашите мечти.

Зодия Скорпион

Усилната работа наистина се отплаща, Скорпиони! Юли месец беше пълен с интензивни вътрешни битки, трудни изпитания и премеждия. И все пак, вашите таро карти показват, че трудното вземане на решения е приключило или поне на този етап. Най-накрая може да се насладите на хубави мигове. Август не е моментът да затваряте вратите си, тъй като в любовен план ви очакват изобилие от възможности. Забавлявайте се, отпуснете се и се радвайте на енергията на новия месец.

Зодия Стрелец

Картите таро показват, че нещо все още не е завършило напълно. Все пак ще се отдалечите от ситуации, хора, навици, места, предмети и т. н., които вече не ви носят нищо положително, прогрес. Това не означава да бягате от трудните ситуации, а да им намерите решение, да ги финализирате и елиминирате по този начин от живота си. Отворете се за новото, планирайте, бъдете смели и си позволете да бъдете щастливи и доволни от живота. Хубавото ви очаква!

Зодия Козирог

През август Козирозите ще се чувстват най-добре в собствената си компания. Това не означава, че няма да им липсват забавления. Въпреки това, вниманието ви ще бъде фокусирано върху вашите цели, постигнатото до момента, какво искате да промените. Ще си угаждате повече, ще се грижите за духа и тялото си. В любовен план няма да ви липсват хубави емоции. Очаква ви интересен месец.

Зодия Водолей

Готови сте да оставите всичко зад себе си, Водолеи! Напоследък може да сте имали трудности, неочаквани промени, препятствия по пътя ви. За щастие, таро картите показват, че този неприятен период е вече към своя край. Само не забравяйте, че нещата се нуждаят от време, за да се подредят, затова бъдете търпеливи, гледайте позитивно на живота и се носете по течението. Август е вашето време, което ви позволява да премислите преживяното и най-накрая да се сбогувате с това, което не ви е необходимо.

Зодия Риби

Хубавото идва към вас, а вие го заслужавате, Риби!Някои от най-смелите ви мечти и очаквания са напът да бъдат осъществени. Не забравяйте, че имате нужното. Повярвайте в себе си, продължавайте да работите усилено, но не забравяйте и да си почивате достатъчно. Новият месец ще ви изненада с хубави любовни емоции, ако си нямате половинка. Тези от вас, които са във връзка, ще се радват на прекрасни мигове с любимия човек.

източник: dnes.bg

Вижте още:

3 нетрадиционни начина да изгоните лошия късмет

Гадаене с две зарчета! Разберете бъдещето си сега

Гадаене с дафинови листа

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.