Твоят характер според името ти и рождената ти дата

В нумерологията всяка една цифра от 1 до 9 притежава определени характеристики. Хората, занимаващи се с тези неща, вярват, че вашето име и дата на раждане могат да разкрият страшно много неща за личността ви. Така ли е? Проверете сами…

Няколко елементарни изчисления могат да разкрият две числа, които оформят характера ви.

Използвайте своето име, за да изчислите вашето число на Съдбата.

Следвайте тези инструкциите:

1. Съберете числата, които съответстват на буквите на вашето име, като използвате за справка таблицата по-долу.

Пример: Нели. 5 + 6 + 3 + 9 = 23.

2. Сега съберете числата, докато не получите едноцифрено число. 23 -> 2 + 3 = 5.

3. Повторете същото и с фамилното си име. Пример: Петкова. 7 + 6 + 1 + 2 + 6 + 3 + 1 = 26. 26 -> 2 + 6 = 8.

4. Съберете получените числа от вашето име и фамилия. Ако е необходимо, съберете числата от получения резултат, докато не се образува едноцифрено число, или едно от двете мастър числа (11 или 22).

Пример: 23 + 26 = 49. 49 -> 4 + 9 = 13. 13 -> 1 + 3 = 4.

Финалният резултат е вашето число на Съдбата.

С помощта на рождената си дата може да изчислите и своето число на Житейския път.

Процесът е сходен с горния.

Morkadis

Запишете датата си на раждане под формата на числа. Пример 24/03/1950 -> 2 + 4 + 3 + 1 + 9 + 5 + 0 = 24.

Съберете числата от получения резултат, докато не получите едноцифрено число или едно от двете мастер числа (11 или 22). 24 -> 2 + 4 = 6.

Това е вашето число на Житейския път. То върви ръка за ръка с числото на Съдбата. Двете показват различните страни на вашия характер.

Номер 1 – числото на независимостта

Вие сте изключително целеустремени. Когато си наумите нещо, нищо не би могло да ви спре. Имате потенциала да се превърнете във велики лидери, ако се възползвате от тази целеустременост. За съжаление, липсва ви емпатия.

Номер 2 – число, което съответства на съобразителността

Двойките са силни там, където единиците са слаби. Знаете как да работите с други хора и да разрешавате конфликти. Способни сте да погледнете на проблема и от двете му страни и да го разрешите, въпреки че понякога може да проявите и нерешителност.

Номер 3 – числото на социалността

Притежавате остър ум и страхотни социални умения. Тройките са душата на компанията. Те са изключително креативни и превръщат почти всяка професия, с която се захващат, в изкуство. Черпят енергия от останалите хора и от света около тях. Понякога обаче това би могло да доведе до липса на усещане за посока.

Номер 4 – числото на практичността

Четворките са земни хора, на които винаги можете да разчитате. Тази тяхна устойчивост им позволява да завършат напълно всяко едно начинание, което подхващат. Професиите, свързани със сферата на науката, са особено подходящи за тях. Въпреки че като цяло са практични, те не обичат противоречията и могат да бъдат доста непреклонни.

Номер 5 – числото на визионерите

Петиците са свободни души, които обичат приключенията. Рядко се застояват на едно място. Постигат успех във всяка една ситуация, пред която животът ги изправя. Този успех обаче често идва със закъснение, тъй като понякога петиците са поставени в позиция на наваксване. За да са щастливи, трябва да открият онова място в живота, където се чувстват наистина свободни.

Номер 6 – числото на отговорността

Шестиците са известни със своята грижовна природа. Обичат да се грижат за своите близки и имат силно развито чувство за справедливост. Често заемат хуманитарни позиции. Понякога обаче тази грижовност може да ги превърне в изключително контролиращи или прекалено жертвоготовни индивиди.

Номер 7 – числото на интелектуалното

Седмиците са интелектуални натури. Те винаги търсят интересните или истински неща. Освен това са особено наблюдателни – някои обичат да споделят своите наблюдения с изключително жив ентусиазъм, докато други – тихо анализират случващото се около тях. Често премислят дадена ситуация твърде много – това е и най-голямата им слабост.

Номер 8 – числото на амбицията

Осмиците, подобно на единиците, са особено успешни във финансово отношение. Те обаче са много по-практични. Тази практичност може да доведе до големи бизнес успехи, тъй като им е особено полезна при етапите на планиране и подготовка. Често поставят под въпрос своя собствен материализъм, а това от своя страна ги прави много по-балансирани.

Номер 9 – числото на себеотрицанието

Деветките винаги имат поглед към по-общата картина. Те са изключително всеотдайни, тъй като виждат взаимосвъразността между всичко. Могат да бъдат особено сурови към себе си и когато открият проблем в обществото, ще посветят цялото си време и усилия, за да го отстранят.

Числото 11

В нумерологията 11 е мастър число. То символизира както лидерство, така и интуиция. На практика е комбинация между 1 и 2. Т.е. вие сте хем лидери, хем интуитивни личности, които разбират всяка една на дадена ситуация. Това ви прави особено добри и балансирани ръководители.

Числото 22

В нумерологията 22 е мастър число. То е комбинация от характеристиките на 2 и 4. Имате визия за нещата и сте способни да реализирате тази визия на практика. Големите успехи са буквално зад ъгъла. Освен това сте изключително духовни. Ако обаче не фокусирате тази своя енергия по позитивен начин, можете да се превърнете в контролиращи и безчувствени.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Каква жена си според първата буква на името, което носиш

Нравът на кое диво животно носиш според името си?

Приличате ли на името си?

Каква е вибрацията на личното ви име

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.