Тези скулптури просто се присмиват на гравитацията (снимки)

Човешката фантазия е безгранична, и именно тя кара артисти от цял свят да създават невероятни скулптури. Някои от тези творения не се поддават на логиката и законите на физиката. Те плуват във въздуха, висят с главата надолу или пазят равновесие  благодарение на някои невидими съоръжения. Може само да си представим какви усилия, талант и острота на сетивата стоят зад всяко такова произведение на изкуството.

Предлагаме ви да се разходим по целия свят и да видим някои от най-необикновените скулптури, чиито създатели прекрачват границите на конвенционалното изкуство.

2

Акробат, който пази равновесие във въздуха, ОАЕ

3

Стоманена топка, която виси във въздуха, Австралия

4

5

7

Порше в небето, Великобритания

8

Франция

9

Франция

1

2

3

Нова Зеландия

4

Път към рая, Австралия

5

6

Великобритания

7

Швейцария

инфо: obekti.bg

Вижте още: 

ЗАД КУЛИСИТЕ НА БАЛЕТА – ПРЕЗ ОЧИТЕ НА РУСКА БАЛЕРИНА (СНИМКИ)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.