Тези цветове ще ти донесат късмет и щастие през зимата

pixabay.com

Зимата определено не е най-цветното време от годината. За разлика от лятото, пролетта и есента, когато навсякъде около нас има пъстрота под една или друга форма, то в най-студените месеци сякаш светът е заспал под дълбока снежна пелена, а навън е мрачно, студено, сиво.

Под въздействието на студените зимни пейзажи е възможно настроението ни да спадне, а с него да се понижи и желанието ни за активен живот.

За да не се случва това, астролозите препоръчват на всеки един от зодиакалните знаци да се обгради с определени цветове.

Те ще му донесат положителна енергия, щастие и успех. Ще му помогнат по-лесно да преживее зимата и да не чака идването на пролетта, за да разцъфне.

Вижте кои са най-подходящите за вас късметлийски зимни цветове и се обградете с повече дрехи, аксесоари и пособия в съответните багри.

Овен

Червеното, малиновото, златистото и всички блестящи нюанси ще пробудят емоциите в Овена и ще му върнат смелостта, увереността в живота.

Телец

Всички оттенъци на жълтото, зеленото, синьото ще вдъхнат мъдрост, спокойствие и умиротворения на объркания Телец.

Близнаци

Родените под знака на Близнаците трябва да се обградят с предмети, които са в оранжево, жълто, виолетово. Те ще им вдъхнат по-голям оптимизъм, енергия и вяра.

Рак

Раци, за да сте щастливи, успешни и спокойни, имате нужда да виждате цветове като сиво, синьо, бяло, сребърно, зелено.

Лъв

Morkadis

Пурпурно, оранжево, жълто, златно, черно – това са все ярки багри, които подхождат на вашия силен характер.

Лъв

Пурпурно, оранжево, жълто, златно, черно – това са все ярки багри, които подхождат на вашия силен характер.

Дева

Всички нюанси на синьото, зеленото, сивото ще ви помогнат да запазите аналитичната си мисъл и да вземете най-правилните решения, които ще ви донесат щастие.

Везни

За да получат максимума от всичко, Везните трябва да имат контакт с цветове като лимонено, тъмнозелено, тъмносиньо, тюркоазено.

Скорпион

Червено, розово, оранжево са багрите, които ще повишат духовното развитие на Скорпионите и ще им помогнат да запазят хладнокръвие и в най-трудните ситуации.

Стрелец

Зелено, синьо, виолетово – това са цветовете, които ще подобрят връзката ви с Космоса и ще ви помогнат да намерите своя път в живота.

Козирог

Сиво, черно, кафяво, виолетово са консервативни цветове, които ще приземят вечно мечтаещите Козирози и ще им помогнат по-лесно да се фокусират върху целите си.

Водолей

Цветовете, които ще ви направят по-дружелюбни към околните и ще подобрят връзката ви със заобикалящия ви свят са бяло, синьо, розово, жълто.

Риби

Синьото, зеленото, тюркоазеното и всички багри, напомнящи водата, са тези, които Рибите се нуждаят, за да са щастливи и успешни.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Какви магически свойства притежават цветовете

Цветовете на очите: Синеоките хипнотизират, кафявите носят в себе си специална енергия

От какви заболявания могат да ни избавят цветовете?

Направете този тест с цветове и разберете всичко за себе си

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.