Това е пророческият сън за всяка зодия! Виж за какво да внимаваш

сън

Пророческите сънища ни казват истината, и то без дори да подозираме. Всяка от зодиите има заложби, за които не подозира. Те се разкриват именно със сънищата.

Тълкуване на сънища и такива, които ни показват бъдещето – да, всички знаем за тях. Астролозите обаче смятат, че има хора, които са по-склонни да виждат бъдещето насън и това зависи пряко от тяхната зодия.

Без значение колко чувствителен е всеки от нас, всяка зодия има своя пророчески сън. Когато го видите в нощта, трябва да му обърнете специално внимание.

Ако специфичният пророчески сън е приятен, ще се събудите с усмивка. Това означава, че ви очакват само хубави неща. Но ако е кошмар, наяве ще трябва да предприемете мерки. Така няма да ви сполети това, което ви се е случило и в съня.

Риби, Рак, Скорпион

Водните знаци може би най-често сънуват пророчески сънища от 12-те зодии. Пророческите им сънища са различни. Рибите трябва да внимават, ако сънува деца или хазарт. Ако например сънуват, че печелят от лотарията, то нищо чудно след броени дни да получат неочаквана сума пари. Но ако сънуват, че губят в казиното – трябва да се пазят от харчове и кражби. Щастливото дете насън вещае радостни събития. Ако то плаче, внимавайте с поведението си към близките. Може да ги ранявате повече, отколкото предполагате.

При Рака сънят е свързан с екскурзия или далечни земи. Това в 99% от случаите вещае късмет. Единствено когато въпросната екскурзия е опасна или нещо все не е по план, сънят е лош. В този случай внимавайте и не предприемайте никакви нови пътувания или начинания.

Скорпионът има пророчески сън, ако той е свързан с изпит, кариера или гласове. Изпитът означава, че предстои изключително важно събитие. Ако сънува повишение или похвала в работата, точно това ще се случи и наяве. И обратното – критиката от съня ще се материализира на практика. Когато Скорпионът сънува ангели или чува непознат глас в съня си, то това е неговият пазител, който се опитва да му каже нещо.

Близнаци, Везни, Водолей

Въздушните знаци не трябва да пренебрегват сънища, свързани с човешките взаимоотношения и наука. Везните и Близнаците сънуват пророчески сънища, свързани с отношенията. Кавгата с любимия насън ще се случи наяве, още щом се събудите. Изневерите им напомнят, че са се държали лошо с половинката. А ако сънуват щастливи отношения, то именно такива ги очакват. Интересното при тях е, че имат способността да сънуват предстояща среща с любим човек. Често им се случва да сънуват, че някой ще ги потърси, и това да се случи минути след като са се събудили.

Водолеите сънуват пророчески сънища, свързани с науката. В пророческия си сън те правят голямо откритие. Насън в главата им се ражда идея, която не са успели да измъдрят наяве. Съветът към тях е да я реализират наяве. Ако обаче в съня си се опитват да поправят нещо, да запомнят нещо или пък провалят някой експеримент, то наяве ще срещнат трудности при реализирането на плановете си.

Овен, Лъв, Стрелец

Огнените знаци имат уникалната способност да пророкуват насън събития от световен мащаб. Като доста самовлюбени натури, че често сънуват себе си като обект на обожание от страна на противоположния пол. Това обаче не са пророческите им сънища. За тях бъдещето изглежда по един начин –този, който сънува, трябва да е в ролята на крал, генерал, политик или друга важна знаменитост. Ако им се яви такъв сън, най-добре на сутринта да си го запишат, а след това внимателно да обмислят всяко действие и решение, взето в съня. Трябва да анализират до какво е довело то и какви са мотивите за взимането му. Така ще са готови за грандиозната промяна, която ги очаква наяве. Те ще попаднат в ситуация на важни избори и решения, които много ще си приличат с тези в съня.

За Лъва има още един пророчески сън. Това е този, в който има ярка светлина или някакъв необичайно искрящ предмет.

Morkadis

Телец, Дева, Козирог

Земните знаци рядко получават проблясъци на сън. Често дори не помнят какво изобщо са сънували. Ето защо трябва да са дори още по-внимателни в разчитането на знаците.

Телецът е надарен с дарбата да предвижда успехите си. Ето защо трябва да внимава със сънища, в които има монети или звън на монети. Това е знак, че ще му се отдаде възможност за печалба, която не трябва да изпуска за нищо на света.

При Девата и Козирогът пророческите сънища са свързани с домакинска работа или чистотата в дома им. Ако сънуват, че къщата им е много мръсна, то се занимават с нещо наяве, което няма да доведе до нищо добро. А ако им се присъни топъл и чист дом, то ги чакат дни на щастие и любов. Когато насън мият съд, но той си стои мръсен, наяве ще ги застигне проблем, който ще отнеме доста време и усилия, докато се разреши.

Всеки сън, който сънуват зодиите, може да пресъздава и някакви вътрешни страхове и дилеми. Ето защо, преди да го обвържете с бъдещето, помислете дали всъщност не ви дава отговор за нещо, което ви е вълнувало през изминалите дни.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Как да разберем дали сънят ни ще се сбъдне

Научете се да контролирате сънищата си с няколко прости техники

Сънища, които НИКОГА не трябва да игнорирате

Пет домашни растения, които ще подобрят значително съня ви

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Един коментар
  1. Мел 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.