Тулио Симончини: Ракът се лекува със сода!

3Тулио Симончини е италиански лекар създал алтернативен начин за лечение на рак

Тулио Симончини е медикът който твърди, че  образуването на злокачествените тумори се дължи на гъбични инфекции. Най-ефикасното средство срещу тях е содата бикарбонат.

Д-р Симончини смята, че содата бикарбонат или по просто казано содата за хляб има много проста структура и има способност да прониква в гъбичките бързо и надълбоко. Содата има свойството да запазва способността си да прониква по-дълго време и много бързо умее да се разгражда. Тези качества на содата пречат на гъбичните причинителите да нямат достатъчно време да се прекодират.

Лечението със сода бикарбонат се прилага в големи дози в продължение на 7-8 дни  без прекъсване. То гарантира намаляване на тумора от 2 до 4 сантиметра в продължение на 3-4 дни. Това е първият цикъл от лечението.


Пълният цикъл на лечението със сода се провежда в шест лечебни дни, след които следват шест почивни. Лечението се повтаря шест пъти. Според д-р Симончини единствените странични ефекти са повишена жажда и преходна слабост. Пълната доза не може да се прилага при пациенти със сърдечни, бъбречни и чернодробни заболявания.

Д-p Tyлиo Cимoнчини използва венозно прилагане на содата бикарбонат, като количеството й зависи от това колко тежи дадения пациент и в каква степен е разпространен тумора. Италианският лекар твърди, че содата за хляб е съвсем безвредна и затова се използват еднакви дози, които не зависят от възрастта на болния нито от съпътстващите го заболявания, с изключение на изброените по горе.

За да се получи по-силен ефект от лечението с натриевия карбонат е по-полезно да се действа директно, което медикът постига, чрез apтepиoгpaфия и чрез вкарване на различни катетри.

Със своя алтернативен метод д-р Tyлиo Cимoнчини лекува различни пациенти с рак на мозъка, пикочния мехур, устата, езика, белите дробове, стомаха и др.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

ПРОФЕСОР: ДИАБЕТ И РАК СА ИЗМИСЛЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И СА ЛЕЧИМИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.