Уфолог твърди, че видял череп на гигантски динозавър на Марс

15

Известният уфолог Скот Уоринг заяви, че, изучавайки снимки, направени от марсохода Curiosity, той е намерил на повърхността на Червената планета странен обект, който много прилича на череп на тиранозавър. Това пише в. „Мирър”. Изданието съобщава, че вкаменилите се фрагменти на древния гущер са били открити на снимка коритото на древна река.На фотоса те са разположени в долния десен ъгъл.

Експертът е убеден, че НАСА умишлено е публикувала тази снимка с лошо качество. Така агенцията се опитва да потули загадъчната находка.

Друг изследовател на НЛО, Денис Бол, твърди, че е намерил на снимка абсолютно друг персонаж. Според него, на снимката отчетливо се вижда изображение на „човешки вид с черно копие в ръка”.

Отбелязва се, че марсоходът е изпратил снимки на черепа от три перспективи.

инфо: blitz.bg

Вижте още: 

11 МИСТЕРИОЗНИ ОБЕКТА, ЗАСНЕТИ НА МАРС

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.