Ученичка получи позвъняване от фаталният номер 0888 888 888

1

Фаталният 0888 888 888 беше изключен от оператора преди 3 години, след като всичките му притежатели намериха смъртта си – Владимир Грашнов, Косьо Самоковеца и Константин Дишлиев. Ученичка от елитна бургаска гимназия е в тотален шок вече втори ден. 16-годишното момиче, чието име ще запазим в анонимност, е получило на 29 януари две пропуснати обаждания от нашумелия преди време „телефон-убиец” на Мтел. Едното позвъняване е било в 00,07 часа, а другото в 00,08 часа.

Тъй като мобилният й апарат е бил с изключен звук по това време на денонощието, тя отговорила на „платинения“ GSM 0888 888 888 вчера рано сутринта. Телефонът на абоната обаче е бил изключен.

Номерът GSM 0888 888 888 бе официално спрян от Мтел преди 3 години заради страховитите легенди, които се носиха за него. Всичките му притежатели скоропостижно се преселваха в отвъдното, а съдбовният номер дори стана повод за обширна публикация в британското издание „Дейли телеграф“.

Приятели на ужасената ученичка са я успокоили, че е възможна софтуерна манипулация с изписването на номера.

„Няма как да има манипулации чрез софтуер на номерата на входящите обаждания. След като има позвъняване от този номер, значи съществува и абонат на Мтел зад него”, обясниха пред „Флагман“ от компанията. Служителят обаче не пожела да каже кой е абонатът. Според него най-вероятно е станала обичайна грешка при при набирането на номера на момичето от отсрещната страна.

Флагман.БГ се свърза и с известен бургаски ресторантьор, който преди няколко месеца е искал да закупи въпросния номер. От Мтел са му казали, че такъв номер не съществува в системата.

„Телефонът на абоната е изключен или е извън обхват.“ Това ще чуете и вие, ако наберете най-лесния телефон у нас – GSM 0888 888 888.

Припомняме още, че първият притежател на фаталния номер 088 888 888 беше бившият генерален директор на компанията Владимир Грашнов. Той почина преди 10 години от скоротечен рак в разцвета на силите си на 48-годишна възраст. След него деветте осмици наследи мафиотският бос Константин Димитров – Самоковеца, който бе разстрелян показно пред магазин за диаманти в Холандия през 2003 година. Последният притежател на сатанинските осмици стана разстреляният с 10 куршума сенчест бизнесмен Константин Дишлиев. Той бе ликвидиран пред индийски ресторант в София.

След Дишлиев номерът взел столичен бизнесмен. Буквално три месеца по-късно жена му се разболяла от рак. Ужасен, той се сетил за слуховете за проклятието и веднага спрял телефона.

инфо: utroruse.com

Вижте още: 

СОБСТВЕНИЦИ НА ПРОКЪЛНАТ ЧАСОВНИК МИСТЕРИОЗНО УМИРАТ

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.