Фризьорка облицова колата си с коса

1Италианска фризьорка има най-косматата кола в света, след като облицова всеки квадратен сантиметър от нея с коса. Рунтавият ФИАТ 500 не само помогнал на собственичката си – 44-годишната стилистка Мария Лучия Муньо – да спечели бас отпреди 4 г., но и да спечели признание от Книгата на Гинес.


През 2010 г. приятелка на Мария й подхвърлила, че не може да покрие колата си с коса. Фризьорката обаче приела предизвикателството и заедно с помощника си изкарала 150 часа в пришиване на коса към всяка възможна част от интериора и екстериора на колата. Тя обаче не е използвала косите на клиентите си, а е поръчвала цели кашони от Индия, пише „Новинар“.

Фризьорката не само е доволна от резултата, но и през смях споделя, че сега колата й напълно отговаря на професията си. Въпреки че получила признание от Гинес за най-космат автомобил, Мария решила да подобри рекорда си, като изработила 20-килограмови пеперудени криле от коса, които прикрепила към покрива на колата. Това е символ на свободата и мира по света, обяснява фризьорката.

инфо: novinar.bg

2

3

4

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.