Хороскопа на друидите – част I

pixabay.com

Друидите са били жреците в келтските племена. Според техните вярвания, хората са създадени от боговете на дърветата. Това означава, че всеки човек притежава някои особени характеристики, както и нужди в живота, в съответствие с неговото рождено дърво.

Бук – 22.12

Според хороскопа на друидите, човекът бук доживява до дълбока старост, като успява да съхрани всичките си качества, които са присъщи за младостта. Освен това, той успява да запази своята гъвкавост, ловкост и добра форма чак до напреднала възраст.

Хората родени под този знак са винаги добре изглеждащи и при малко късмет, ако попаднат на подходящият човек постигат успех и в любовта. Стреми се да има деца и добре да организира домът си. Единственото, което не му достига в любовта това е фантазията.

Букът има най-разнообразни планове, които успява да реализира. Не се отклонява от своя път и организира живота си прекрасно.

Родените под този знак не се славят, като особено щедри хора. Те са пресметливи и много внимателно организират своя бюджет. Не обичат да делят своето. Въпреки това от време на време те все пак имат моменти на щедрост.

Букът е интелигентен човек, който има организаторски способности и добър ум. Изразен материалист е и в живота си гледа на първо място да бъде богат, а след това щастлив.

Ябълка – 23.12 – 1.01; 25.06 – 4.07

Според хороскопа на друидите родените под знака на ябълката рядко са високи хора. Те притежават много чар и излъчват топлина. Хората родени под този знак са много чувствителни и сантиментални. Любовта интересува представителите на тази зодия както теоретично така и на практика. Често избират и заживяват с партньорът си без да имат големи чувства към тях. Въпреки това, ако човек ябълка срещне партньор, който да отговаря на неговите представи, както душевно така и на външност бъдещето им ще бъде прекрасно. Тези хора са много верни в любовта

Личностите, които са родени под този знак не са дребнави и пресметливи. За съжаление могат лесно да бъдат измамени. Човекът ябълка се раздава във всяко отношение и не мисли за утрешният ден. Изпълнен е с много фантазия и е голям философ. Живее живота си и не се интересува от мнението на никой. Не се опитва да убеждава околните в каквото и да било.

Тези личности са интелигентни, логични и имат склонност към науката – интелектуален тип хора с аналитичен ум. Те се интересуват от областта, която им е интересна и го правят защото им е любопитна. Те са мисловен тип натура. Освен научните теории в сферата на интересите им влиза и добрата кухня.

Човекът ябълка обича разнообразието в емоционалният си свят. Монотонното щастие не му влияе добре. Ако в сферата ви на познанство попадне човек ябълка имайте в предвид, че те често обичат от време на време да усложняват живота си за да получат желаното разнообразие в него.

Бяла ела – 2.01 – 11.01; 5.07 – 14.07

Друидският хороскоп ни казва, че хората родени под този знак са по-скоро студени. Имат строга красота и обичат старинните украшения. Предпочитат около тях да тъне в полумрак а във въздуха да се носи тънкият аромат на парфюм. Харесват старите и величествени празници. Ако започнете съвместен живот с представители на този знак, добре е да знаете, че човекът ела е капризен и не е лесен за обуване.

Morkadis

Тази хора, често се чувстват самотни сред множеството, защото имат развито чувство за обособеност. Не се поддават на влиянието на други хора и рядко изказват мнението си по дадени въпроси, защото не са особено разговорчиви и весели натури. Те са горди и настойчив и винаги постигат целите към, които се стремят.

В любовта човекът ела рядко е удовлетворен. Той иска да получава много от живота и знае как да го постига. Случва се да се влюби безумно и светът около него се срива изцяло. Човекът ела може да обича безгранично. Родените по този знак са умни и притежават аналитични способности, който често изразяват в научното поприще. Случва се да работят нещо, което не е свързано с тяхната специалност. С каквото и да се захване обаче, човекът ела го върши сериозно, съвестно и прецизно, за това и постига впечатляващи резултати.

Когато му предстоят различни избори, човекът ела обикновено избира най-трудното. Често създава трудни ситуации за себе си и околните.

Представителите на този знак са изключително благородни хора и на тях може да се разчита. Притежават изключително самообладание и в трудни ситуации не губят дух, вяра и надежда. Те не са дребнави и стоят над тези неща.

Бряст – 12.01 – 24.01; 15.07 – 25.07

Според хороскопа на друидите родените под този знак са едри, стройни и красиви личности. Те са много привлекателни и в същото време сдържани хора. Представителите на тази зодия не са суетни, обличат се простичко и трудно се разделят с любимата си стара дреха.

Брястът не обича усложненията в живота си. Той е спокойна и уравновесена натура, бавен и лежерен в действията си.

Въпреки, че брястът е видимо едър, строен и здрав, неговото здравословно състояние често не е особено добро. Той мъчно преживява неуспехите си. Винаги застава зад благородна кауза и не губи вяра в успеха. Никога не изоставя близките си и им помага с каквото може.

В любовта влага много чувства и страст. Ако изборът му на партньор се окаже успешен, тогава между двамата ще процъфти голяма любов и ще създаде успешно семейство. Партньорът на човекът бряст трябва да проявява търпение към своята половинка.

На работното си място брястът обича да заема ръководни позиции. Отдава му се организирането на екип от хора и тяхното управление. Има големи изисквания към всичко в своя живот в това число и работа и любов. Той е конкретен, практичен и с жив ум.

Кипарис – 25.01 – 3.02; 26.07 – 4.08

Хороскопът на друидите казва, че родените под знака на кипариса са здрави, стройни и с правилни черти хора. Те са сурови и сякаш в тях има нещо останало от първичния човек, нещо, което цивилизацията все още не е променила в тях. Разбира се това не ги е лишило от изисканост. Кипариса може да живее във всякакви условия и много бързо се приспособява във всичко. Обикновено достига зрялост и самостоятелност доста бързо.

Кипариса не отдава значение на успеха в живота и не е типа личност, която гони слава и пари. Неговото простичко и единствено желание е просто да бъде щастлив. Той не обича самотата и се старае в ежедневието си да се обгражда с компанията на своето семейство, приятели и познати. Обича разходките сред природата и животните.

Родените под знака на кипариса са сантиментални хора, на моменти грубовати, но със сигурност носят в себе си топлина. Те са сурови но същевременно и спокойни и приятни в обществото. Присъствието му, където и да било дава спокойствие.

Тези хора са мечтатели. Обичат да се носят по течението на своя живот, вместо да го организират и да действат според някакъв план. Сякаш плуват в мечтите си и умът им е някъде другаде.

Кипарисите не обичат да влизат в спорове и да водят подобни дискусии. Те са гъвкави, верни са на любовта, другарството и на своите спомени. Обичат да разсъждават на всяка тема, като тези разсъждения са обмислени и логични.

Топола – 4.02 – 8.02; 5.08 – 13.08

За родените под този знак, хороскопът на друидите казва, че те са стройни и красиви още от ранни младини. Лоша черта на родените под този знак е, че от много рано започват да мислят за старостта и се страхуват от нея. С това сами си докарват проблеми с годините. Добрата компания и обкръжение обаче помагат в този случай, за това е важно тополите внимателно да избират хората, с които общуват и се обграждат.

Средата, в която живее човекът топола е много важна. Тъй като, не всяка среда е благоприятна за него, той трябва внимателно да избира мястото на, което ще живее. Той има нужда от своите приятели и не обича да бъде сред компания, която не е избрал самият той. Лесно изпада в песимизъм и е чувствителен, ако се отнеме свободата му.

Човекът топола е чувствителен, и когато има и най-малки неприятности или дребни дразги, той лесно може да излезе извън релси. Често се случва и да се самосъжалява, но това успява да прикрива със своето мълчание, което пък му доставя удоволствие. Сложните ситуации той преодолява благодарение на своята храброст и гордост.

Тополите не са материалисти и има склонност към благотворителност. Те са много организирани хора и винаги мислят за бъдещето. В отношенията си с партньора тополите са много независими и чувствителни. Когато между двамата възникне конфликт те подхождат с безразличие или с усмивка и шега. Ако това не помогне, често изпитват неприязън към партньора си.

Тополите са природно надарени с ум, който запазва остротата си с течение на годините. Често сред представителите на тази зодия могат да се срещнат медици.

Кедър – 9.02 – 18.02; 14.08 – 23.08

За представителите на този знак хороскопа на друидите казва, че са надарени с добро здраве. Лесно се приспособяват към всякакви условия и с лекота може да пренощува на открито, ако е необходимо. Те са решителни, динамични и уверени личности, които не носят на шеги по техен адрес.

Хората родени под този знак обичат да бъдат център на вниманието, да бъдат забелязвани и съответно знаят как да го постигнат на всяка цена. Те смятат, че последната дума за каквото и да било трябва да бъде тяхна. Родените под този знак, могат да разрешават всякакви спорове. Също така, те са непредвидливи, не знаят какво е опасност и това често ги забърква в неприятни ситуации. Поради своята ярко отразена самостоятелност човекът кедър може лесно да бъде манипулиран и подлаган на чужда влияние. Отдава се изцяло на делото, което е избрал. Сред тях има както много герои, така и много мъченици.

Кедъра е чувствителен, възприемчив и сантиментален. Когато се влюби истински, това става веднъж за винаги. Ако не се влюби той възприема всичко, като начин да си прекарва времето и не отдава значение на връзката.

Човека кедър е интелигентен и бързо възприема причините за възникналите проблеми. Още по-бързо той взема и решенията. Представителите на тази зодия са артистични и музикални. Имат чувство за ритъм. Те са приключенци и животът им е разнообразен и подвижен.

Бор – 19.02 – 28/29.02; 24.08 – 2.09

Според хороскопа на друидите родените под този знак имат изискана фигура и обича лукса, красивия интериор и ценните предмети. Те си изграждат хубав дом.

Човекът бор знае какво иска от живота и това го кара да не се носи по течението, а да го постига. Той счита, че това, което му дава живота е недостатъчно. Непокорен, борът планира и подчинява всичко спрямо своите потребности.

Представителите на този знак са горди хора и посрещат несгодите с високо вдигната глава. Тъй като, те са смели хора и имат умението да рискуват, те винаги стоят отпред. На работното си място винаги постигат успехи без значение, с какво се занимават. Упорити са и не се откланят от това, което преследват и са си поставили за цел. Ако попаднат в сложна ситуация, те бързо намират изход от нея по най-правилният начин.

Главната цел в живота са човека бор е собственото му благополучие и щастие. Той е мил приятел, но преди всичко гледа себе си. Не се тревожи от неуспеха на околните и рядко им съчувства. В любовта обаче борът проявява слабост. Лесно се влюбва и увлича. Този зодиакален знак е много благоприятен за жените.

Ива – 1.03 – 10.03; 3.09 – 12.09

Хороскопа на друидите казва, че представителите на този знак са хора с меланхолична красота. Изключително привлекателни, своеобразни и много тайнствени. Представителите на тази зодия имат неясни мисли, неосъзнати желания, които самите те не могат да определят.

Човекът ива е чувствителен, обича слънцето и водата. Наслаждава се на времето си отделено за радост така както никой друг освен нея. Въпреки красотата си, човекът ива е решителен и знае какво иска. Не се натрапва на никой по какъвто и да е начин. Уважава всеки и не обича да командва.

Представителите на този знак са чувствителни и романтични. Имат артистични заложби, много добра интуиция и изключително богато въображение. Те са добри психолози.

Тъй като човекът ива има силно желание за любовни страдания, животът му не протича така гладко, както би могъл.

Липа – 11.03 – 20.03; 13.09 – 22.09

Хороскопа на друидите казва, че представителите на този знак са обаятелни и способни да омаят всекиго личности. Те искат животът им да бъде стабилен, обезпечен и пълен с удобства. Лесно се приспособяват към всякакви условия и навсякъде могат да пресъздадат домашната атмосфера и удобство.

Представителите на този знак са спокойни, мълчаливи и малко безволеви. Скуката е основният им враг. Трудни са за разгадаване, защото са много противоречиви личности. Въпреки това с тях се общува лесно и приятно. Те изслушват търпеливо своя събеседник. Уважават хората и не се стремят да им заповядват. Липите са обичани от всички. Имат практичен ум и се увличат по техниката.

Ако човекът липа срещне своята подходяща половинка, тя може да върне равновесието в неговият живот и да го спаси от противоречията. Ревнива е, като често тази ревност се проявява и без повод.

Дъб – 21.03

Според хороскопа на друидите родените под този знак са хора изпълнени със сила, красота и живот. Движенията им са величествени и пълни с достойнство. Те са уважавани от останалите и имат солиден вид.

Дъбът не обича слабостите и болестите, ако види кръв е съвсем вероятно да припадне.

Тези хора са смели и много горди. Не търпят да бъдат смятани за страхливци и, ако това се случи те биха реагирали много остро. Като цяло обаче те са сдържани и волеви. Не се отмятат от решението си, което са взели и винаги постигат своите цели.

Неотстъпчивостта на бука обаче има и лоши страни. Той не е гъвкав и непримиримостта му създава неприятности. Една идеална професия за него би била дипломат.

Човекът дъб е силно независим и не обича ограниченията. Той обаче, уважава мнението на другите в обкръжението си, в това число и на своята половинка. Дъбът е непостоянен в действията си, поддава се на различни увлечения, с идеята, че това, което е започнал е завинаги.

Тези хора са се враснали в своето обкръжение. Не се стремят и не обичат промените особено, ако те за предизвикани от други.

Дъбът рядко е склонен към безкористни постъпки. Той винаги гледа изгодата си от определени ситуации и цялото си внимание концентрира именно към това. Не го интересува живота на другите. Дъбът е човек на действието и независимо от създалите се ситуации остава верен на интересите си.

Леска – 22.03 – 31.03; 24.09 – 3.10

Леска – често обявявани за магьосници през средновековието, представителите на тази зодия действително носят магическото в себе си! Макар и добре прикрити – на пръв поглед да ви изглеждат невзрачни – доближете се само на крачка от тях и ще усетите магията! Скромно по природа, но пък много надарени, с проницателен ум, те могат да ви бъдат най-близки приятели, на които можете да разчитате винаги за мъдър съвет и търпеливо отношение. Нека обаче това не ви подвежда – също с такъв успех могат и да отвърнат, ако ги нараните и да ви накарат да страдате.

По отношение на романтичните взаимоотношения с човека-леска никога няма да ви бъде скучно. Разнообразните му интереси и постоянно желание за научаване на нови неща, го превръщат в човек, с който винаги ще е интересно. Всичко обаче, зависи от негово желание, така че „впрегнете“ сили, за да понесете честите смени в настроението му.

източник: drevnite.com

Вижте още:

Нравът на кое диво животно носиш според името си?

Най-влюбчивите знаци в хороскопа

Коя е вашата зодия според хороскопа на викингите

Лилит и влиянието ѝ върху твоята зодия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.