Хороскоп за юни

Овен – Скъпи Овни, планетата на експанзията Юпитер ще остане за една година във вашия финансов сектор, като ви предлага възможност да спечелите повече. Вашият вкус към риск ще се увеличи десетократно от тази астрална атмосфера и ще ви тласне към извършване на смели финансови операции. Ще сключите добра сделка, ако се занимавате с бизнес или покупко-продажба и ще получите бонус, а може би твърдо ще решите да спестите пари, за да си вземете нещо голямо. Можете да се чувствате горди от себе си и това, което сте постигнали.

В професионалната област подкрепата на няколко звезди ще бъде отлична, защото ще ви зареди с енергия, ще повиши състезателния ви дух, ще изясни отношенията ви с другите и ще ви даде сила да кажете какво мислите. Пазете се от физическа и нервна преумора. Не искайте да получите всичко веднага и проявете търпение и умереност в усилията си. Нали знаете приказката, че „Който иска да стигне далеч, се грижи за коня си“.

Всичко, свързано с вашия дом, вашата резиденция ще бъде напълно облагодетелствано. Ако обмисляте трансформации в тази област, те ще се сбъднат според вашите желания.

Вие сте по-привлекателни от всякога. Венера в Лъв ще бъде там, за да повиши самочувствието ви и да засили емоциите ви. Затова ще говорим за светеща аура през много слънчеви дни. Винаги се опитвайте да поддържате добри отношения с другите.

Съвместният ви живот ще има добри шансове да поеме в нова и по-добра посока. Юпитер ще работи във ваша полза. Това ще ви даде възможност да изразите себе си повече и ще накара вашия партньор да разбере по-добре дълбочината на чувствата ви към него. Значителни шансове се обещават на тези, които сериозно обмислят да встъпят в сериозна връзка.

Телец – Скъпи Телци, следващите седмици ще бъдат особено приятни за вас. Юпитер ще ви помогне да се ориентирате към нови хоризонти, откривайки нови възможности, нови стимули. Планетата ще насърчи нови срещи и нови преживявания и ще ви помогне да възстановите своята индивидуалност в личната и професионалната сфера.

Вашата астрална ситуация разкрива добър баланс, който ще участва благоприятно в еволюцията на вашия жизнен проект, вашата любов и вашето благополучие. Ще се насладите на подновен ентусиазъм. Оставете настрана малките си съмнения, за да се съсредоточите върху това, което истински си заслужава. Щастието на индивида зависи преди всичко от неговото състояние на ума.

В средата на месеца ще е най-добре да не взимате никакви важни решения, които могат да повлияят на живота ви. Въздействието на Меркурий върху Телеца ще направи прибързаните решения вредни. Повечето неща могат да чакат, но някои абсолютно не могат, така че трябва да сте сигурни, че не губите от поглед нещата, които наистина трябва да направите.

Идват нови познанства, нови контакти, нови приятели. Достигнали сте до ново осъзнаване на темата за взаимоотношенията, истинска вътрешна и външна промяна. Освободете се от всичко старо и излишно – вещи, връзки, хора. Разделите никога не са лесни, но понякога те са необходими, за да внесат нов въздух в живота ни.

В момента се чувствате готови да направите малки промени. Любовният ви живот ще бъде ваш основен приоритет през втората половина на юни. Независимо дали сте в дълготрайна връзка или не, очаквайте ситуацията ви да се развие в правилната посока. Ако сте необвързани, вашата непредубеденост и харизма ще бъдат най-очевидните ви активи за съблазняване.

Близнаци – Скъпи Близнаци, пригответе се през месец юни да се заемете сериозно с почти всичко важно. Има много причини, които изискват повече благоразумие и предпазливост от ваша страна. Готови ли сте за нови ангажименти? На някои от вас ще бъде предложена по-висока роля (длъжност) в службата. От друга страна, някой друг може да ви предложи по-значима работа от тази, която сте вършили досега.

От професионална гледна точка ви се препоръчва да бъдете много предпазливи във всичко, свързано с работата ви, тъй като ретроградността на Плутон може да засили нещата по негативен начин. Не е време за радикални решения, особено след средата на месеца. Освен това работоспособността ви ще намалее и отношението ви към задачите и отговорностите ще бъде по-безгрижно.

Вашата многоизмерна личност понякога може да ви накара да се самосаботирате. Старайте се да поддържате връзка с реалността, за да не позволите на важни подробности или шансове да се изплъзнат през пръстите ви. Въпреки че парите обикновено не са централен елемент в живота ви, спокойствието, което те предлагат, не бива да се подценява, тъй като може да се отворят нови възможности.

Ако сте имали някакви оплаквания и разочарования, сега е моментът да ги оставите зад гърба си, да спрете да губите време да се обвинявате за това, което не сте направили както трябва, а да се съсредоточите върху намирането на правилна тактика за бъдещето. Какъвто и план да направите сега, има добри шансове за успех.

Morkadis

В любовния план ще бъдете подложени на доста изпитания през този период, тъй като Пълнолунието се формира именно в сектора на партньорството. В личния ви живот възниква малко напрежение, но няма да е проблем да го разрешите, предвид енергията, която имате! Животът не винаги е слънчева светлина и рози и е време да осъзнаете това.

Рак – Скъпи Раци, погледнете към бъдещето, като се подготвите за него сега. Преди да промените хода на съдбата си, погрижете се да определите целите, които трябва да бъдат постигнати, нуждите, които трябва да бъдат изпълнени и мечтите, които трябва да бъдат реализирани.

Опитайте се да видите всички проблеми, свързани с живота ви сега, и активирайте намеренията си чрез сериозни действия, вместо да оставяте реалността да оформя вашите възможности. След начална фаза, посветена на самопознание и интроспекция, ще откриете, че правите избори, които ще ви накарат да преоцените много аспекти от живота си и да вземете решаващи, а в много случаи деликатни и болезнени решения. Освен това ще придобиете повече самочувствие, което ще ви накара да бъдете по-решителни и да имате по-голяма сила на волята и смелост да постигнете целите си, без да се огъвате пред трудностите, които могат да възникнат. Според прогнозата на хороскопа ви този нов подход към справянето с живота и различните ситуации ще отвори вратата към нови възможности.

Обърнете специално внимание на изборите, които правите, тъй като въпреки че имате добра финансова стабилност, в зависимост от решенията, които вземате, тази стабилност може да бъде застрашена.

Опитайте да се съсредоточите повече върху себе си и да се дистанцирате от всичко, което не ви носи спокойствие и мир. Здравето ви ще бъде средно. За вас ще бъде важно да се грижите за себе си, тъй като може да има периоди, когато се чувствате слаби. Вашата нужда от сън е по-голяма от обикновено – определено трябва да вземете това предвид.

Тези, които са необвързани, може да имат шансове да срещнат потенциален партньор, но за това им се препоръчва да общуват повече.

Лъв – Скъпи Лъвове, месец юни ще бъде много приятен за вас. Очаква ви период на стабилност и увереност. Следвайте девиза: Живей за момента!“ На 5 юни планетата на любовта Венера ще влезе във вашия знак, а да не забравяме, че и Марс е там. Вие ще преливате от харизма и жизненост и ще привличате хората като магнит. Излизайте, забавлявайте се, срещайте се с хора, обличайте се хубаво, показвайте се. Сега ви се е паднало да блестите. Малко суета няма да навреди.

Юпитер транзитира във вашия 10 дом и също оказва благотворно влияние. В професионален план получавате това, което заслужавате. Възникват нови възможности, които ви помагат да се доближите до целите си и чувствате, че можете да постигнете всичко, което си поставите за цел. Не че изобщо ще липсват предизвикателства, но вие ще успеете да се справите с всякакви несгоди и трудности. Икономическият просперитет ще бъде значителен и някои ще направят различни инвестиции, обаче бъдете предпазливи с това. Помислете и потърсете съвет от по-опитните в тази област.

Ако се стремите да видите чашата наполовина като пълна с тази положителна страна на нещата, ще привлечете още по-прекрасни неща в живота си. Всичко зависи от вас и вашето отношение, не забравяйте това. Опитайте се да се съсредоточите върху възможно най-много добри неща. И имайте вяра, че те ще дойдат при вас.

Бъдете внимателни към здравето на сърцето си, управлявайте стреса и обръщайте внимание на цялостното си благосъстояние. Известен стрес може да възникне. Старайте се да се отпуснете; всичко ще се нареди по най-добрия начин.

Астралният контекст ви носи завидна лекота на общуване, така че можете да изясните някои неясни ситуации. Ако вече сте в любовна връзка, ще трябва да положите повече усилия за човека до вас. Може би трябва да започнете да му обръщате повече внимание и да проявявате повече обич. Не приемайте всичко за даденост; нещата може да се променят бързо.

Дева –  Скъпи Деви, юни месец ще бъде продуктивен за повечето от вас. Няма да бъдете много демонстративни, ще сте по-склонни да действате в сянка, да разчитате на стратегия за постигане на целите си. Ще имате толкова много работа, за да балансирате финансите си, да напреднете във важен за вас професионален проект или друго, че едва ли ще имате време да се посветите на любовта си. Така или иначе, тази област от вашата диаграма за месеца временно ще бъде в сянката на сцената. Не забравяйте все пак да намерите време да купонясвате и да се наслаждавате на ежедневието си.

Професионалният успех няма да закъснее, но не забравяйте винаги да имате предвид целите си и да работите упорито, дори и да не виждате непосредствените плодове от труда си. Бъдещите проекти наближават, така че работете усилено, но отделете и моменти за почивка и избягвайте да се чувствате прекалено стресирани.

Вашите енергийни нива ще се подобрят и ще бъдат по-високи, което ще ви накара да се почувствате по-енергични и много по-добре. Излишъците в сексуалния живот не са препоръчителни.

Меркурий, който е вашата управляваща планета, може да се прояви чрез вашата деликатна нервна система през месеца, така че е важно да избягвате да се изнервяте прекалено много, тъй като това може да повлияе негативно на тялото ви. Докато цялостното ви здраве е добро, важно е да си почивате достатъчно, да се свързвате с природата и да се занимавате с дейности, които релаксират и успокояват ума ви. Освен това, намаляването на нивата на стрес, доколкото е възможно, ще помогне за поддържане на добро психическо и физическо здраве.

Ще използвате чара си дискретно този месец, когато наистина ще имате интерес да подкрепите определени обмени, които няма да засягат непременно сантименталната сфера. Ще знаете как да се възползвате максимално от емоционалната си същност, за да насочите развитието на нещата във ваша полза. Марс, планетата на действието може да ви вкара в конфликт както със себе си, така и с околните. Тъй като е кармично време, фокусът пада върху разрешаването на семейната карма.

Везни – Скъпи Везни, през юни хоризонтите ви се разширяват, вие сте в състояние да отблъснете някои предишни ограничения. Бъдете позитивни за бъдещите начинания и останете в кръга на обстоятелствата. Трябва да сте по-бдителни за това, което се случва около вас. Следенето на най-новата тенденция ще ви помогне да продължите напредъка си.

Вашата кариера ще има възходяща графика през този месец, като се има предвид, че сте готови да положите усилия, за да грабнете възможността, която ви пресича пътя. Ще постигнете страхотни резултати в начинанията си, извършени искрено и честно от ваша страна. Ако нуждата ви от признание изглежда съвсем легитимна, внимавайте да не инвестирате твърде много егото си в случая. Твърде много апетити, желания могат да се окажат контрапродуктивни и да работят срещу вас. Внимавайте да не привличате твърде много внимание към себе си и своите подвизи, ако не искате неприятности от засада, опитващи се да попречат на напредъка ви. Рискувате да станете мишена на (неоправдани) критики.

Ненужният стрес може да се отрази негативно на здравето ви. Трябва да се адаптирате към здравословни навици и да осигурите прием на здравословна храна, за да се чувствате добре. Опитайте да практикувате йога и медитация за по-добро здраве. Ходенето може да бъде добър вариант, ако трябва да се чувствате свежи и да избягвате ненужни мисли, които безпокоят ума ви.

По отношение на емоционалната ви стабилност може да срещнете определени трудности през този месец. Може да изглежда като игра на мишка и котка и безкрайно преследване с партньора ви. Трябва да търсите спокойствие на ума и душата, за да се почувствате доволни. Ако търсенето на сантиментален Граал не е непременно ваш приоритет през юни, ще знаете как да се възползвате от силните си страни, по-специално от чара си.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, през месец юни с вашето търпение и решителност ще можете да постигнете успеха, който искате да имате в живота си, просто трябва да останете спокойни и да изживеете ситуациите със спокойствие.

Нови промени и по-добри възможности ви очакват през този месец, що се отнася до вашата работа и професионална област. Трябва да сте по-бдителни за нещата, които се отнасят до кариерното ви израстване. Вашият растеж зависи от приемането на промените около вас. Съветът на звездите е да подхождате внимателно към всичко, да вървите бавно и да не бързате.

Развлеченията и пътуванията могат да донесат приятни изненади. Животът може да ви предостави неочакван източник на парични средства. Вашите инстинкти за спекулации ще бъдат изострени и може да направите изгодни финансови инвестиции. Въздържайте се обаче от авантюристични бизнес начинания, ако е възможно, или поне не вземайте важни решения без добър съвет от доверен и с опит човек.

Най-важните промени за вас през този месец ще дойдат отвътре; ще трябва да се опитате да промените по някакъв начин отношението си към заобикалящата ви среда, към живота, към другите и към трудностите, които възникват в различни ситуации. Време е да се освободите от всяко негодувание и да оставите миналото зад гърба си: променете отношението си към другите и най-вече започнете да живеете взаимоотношенията си по различен начин. Комуникацията с партньора ви се подобрява и транзитирането на Юпитер в Телец предлага все по-оптимистична перспектива в това отношение. Не прибързвайте с решения, за които ще съжалявате по-късно; по-скоро бъдете много настоятелни в желанието си да разрешите всеки конфликт, който възниква в двойката. Сега е моментът да действате в тази посока.

Добрият масаж на гърба или главата ще бъде здравословно и лечебно докосване за вас; всъщност ще ви помогне да се отпуснете много и да се почувствате по-добре. Това е тайната на вашето ежедневно умствено и психическо поддържане.

Стрелец – Скъпи Стрелци, през юни вземате юздите отново в свои ръце. За вас ще бъде период, белязан от оптимизъм и увереност. Работата ви ще изисква вашето цялостно внимание и пълна концентрация. Хубавото е, че през целия юни с Венера в Лъв можете да разчитате на помощта на доверени хора и тяхната намеса може да ви помогне да подобрите продуктивността си и да увеличите контактите си.

Трябва да излезете извън вашите граници, да подхождате към ситуациите от различни гледни точки, да приемате всякакви предизвикателства, които идват, да преоткривате себе си и да се наслаждавате на голямото си обновление. Има възможност да получите неочаквани приходи, печалби или бонуси, което ще засили положителната енергия на този период. Парите ще идват при вас по различни начини.

Независимо дали в любовта или в бизнеса, няма да се задоволявате с нищо по-малко, а ще направите всичко възможно, за да развиете връзките си или да подобрите статуса си. При взаимодействието си с околните, помнете важността на активното слушане. Всеки има нещо ценно да допринесе и може да научите ценни прозрения от тяхна гледна точка.

Ще трябва да се грижите много за себе си и да си почивате достатъчно. Само по този начин ще можете отново бързо да стъпите на краката си и да презаредите жизнената енергия, която винаги ви е характеризирала. Важно е да се чувствате силни и способни да изпълнявате всичките си отговорности.

Ще се редуват меланхолични мисли и еуфорични моменти. Гледайте да не обидите най-близките си хора в моментите на извисяване. Особено ако търсите утеха и подкрепа от тях в трудни моменти. Чувствате се уморени от монотонността и рутината в настоящата ви емоционална връзка. Привлекателността на новите романтични преживявания и преследването на страстта може да привлече вниманието ви. Ако сте необвързани, това е моментът, в който можете да намерите своята сродна душа. Няма да останете незабелязани и можете да разчитате на вашия силен магнетизъм: трябва само да се прицелите в целта.

Козирог – Скъпи Козирози, юни е месец, в който ще знаете как да използвате ресурсите си, за да служите на своята кауза. Трябва да сте нащрек за предстоящи възможности за работа и нови работни места. Ако смятате, че текущата ви работа е в застой, тогава трябва да я промените, ако искате да растете. Не злоупотребявайте с властта си за лична изгода, тъй като това може да изглежда като непрофесионално отношение. Избягвайте да прибързвате с драстични решения, тъй като тези моменти могат да доведат до импулсивни действия.

Семейството ще бъде вашият основен фокус през този месец. Семейните проблеми могат да предизвикат известна турбуленция в живота ви. Може да пренебрегнете работата си за известно време поради предварителни ангажименти, което може да ви причини ненужен стрес. Ще се сблъскате с няколко предизвикателства през този месец и те може да ви накарат да се почувствате разочаровани и да изживеете моменти на лична изолация. Въпреки това, търпението и постоянството, които влагате във всичко, което правите, ще бъдат подобаващо възнаградени.

Обърнете внимание на разходите си в началото на месеца. Може да се изкушите да хвърлите пари, за да угодите на себе си. За щастие бързо си възвръщате чувството за реалност. Опитайте се да канализирате малко желанията си. Изберете творчески дейности, излети, бягства от града, които ще ви задоволят емоционално. Приключенията и пътуванията могат да ви запознаят с приятни хора, подобрявайки преживяванията ви.

Идеална атмосфера да сплотите редиците с избраниците на сърцето си или да омагьосате някого, когото харесвате. Ако сте необвързани и си търсите половинка, заложете на неустоимия си магнетизъм през втората половина на месеца, за да ухажвате всеки, който искате да привлечете в мрежата си и който може да се хване на стръвта ви. Вдъхновени, вдъхновяващи, омайващи и преди всичко внимателни бъдете, когато вашата компания несъмнено ще бъде оценена подобаващо.

Водолей – Скъпи Водолеи, пред вас е много продуктивен месец. Постигате целите си без това да е за сметка на другите. Точно сега можете да предприемете решителни стъпки за кариерата си – така че обръщайте внимание на всяка възможност, която ви се предоставя!

Сега не е време да се занимавате с маловажни неща. Вашият бизнес нюх е силен този месец, което трябва да използвате, за да се съсредоточите върху най-важното. Така че направете инвестиции, които са наистина важни и успехът няма да закъснее.

С вашата страхотна физическа издръжливост и непоклатимо самочувствие, вие преодолявате всички трудности, с които можете да се сблъскате по пътя ви. Единствената грешка, която можете да направите, е да надценявате себе си или да подценявате нещата. Ако експлоатирате прекалено много тялото си, то ще ви отмъсти. Затова си отделяйте нужното време за почивка.

Както в работата, така и в любовта: независимо дали ще внесете свежи идеи в партньорството или ще се хвърлите в нова връзка като необвързани – нещата ще се променят. А двигателят на положителната промяна сте вие! Това обаче изисква здравословно чувство за реалност.

Носите излишък от любов в сърцето си, който чака да бъде живян. Не пропускайте този импулс, а се приближете повече до хората. Добре известно е, че пълното сърце е привлекателно и затова хората ще се радват да са около вас. Възможностите за еротична връзка сега са много обещаващи.

Сега е особено подходящо време за култивиране на приятелства, тъй като те може да са ви от голяма полза в момента, или за създаване на нови контакти и вътрешно израстване. Това може да активира собствения ви емоционален живот или ще научите нови неща за себе си. Познатата среда ви дава усещане за сигурност и подкрепа, което може да липсва в други области.

Риби – Скъпи Риби, през месец юни сте пълни с положителни вибрации и добро самочувствие. Преди всичко се опитайте да запазите контрол над латентната агресивност, която ще ви помогне да постигнете много, ако я овладеете, но ще ви подтикне да правите грешки, ако не я канализирате. Ще трябва да положите значителни усилия, за да можете да влезете във форма, да дисциплинирате тялото и ума си и да се върнете в градивната динамика на личен и физически растеж и регенерация.

В близко бъдеще все по-често ще се сблъсквате с големи предизвикателства в работата. Това може да е конкурентен служител или нова задача. Очакват ви нови задачи. Доверете се на себе си и по-скоро използвайте всичките си умения, за да покажете най-накрая какъв потенциал имате! Имате сила и страст за всичко. Това ви носи някои плюсове. Понякога просто мислите твърде много. Нищо чудно, че може да има и малко напрежение. При цялото това вълнение все пак трябва да остане време и енергия за вашето здраве! Здрав дух може да се намери само в здраво тяло. Опитайте се да елиминирате, доколкото е възможно, безпокойството, което атакува вас и вашите нерви, с медитация и упражнения, за да останете балансирани. Моментите на релаксация могат да ви донесат само полза.

Вие сте любопитни какво ви очаква. Само едно е наистина ясно: В близко бъдеще няма да е скучно! Запазете хладнокръвие и се опитайте да се възползвате максимално от бързите промени.

Ако имате връзка, просто се уверете, че давате достатъчно пространство на партньора си! Ако сте разочаровани, просто изпуснете парата по безопасен начин. Силата и хармонията са точно толкова на ваша страна, колкото издръжливостта и вътрешният баланс. В любовта всички пътища са отворени за вас.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.