Хороскоп за януари 2021

Овен – Марс напуска вашият темпераментен знак на 6 януари и преминава в Телец, което ще започне да забавя темпото. Можете да използвате този престой, за да помислите за важни неща в живота си и как можете по-добре да ги управлявате. Вие сте твърде горди, за да говорите за определени проблеми, които ви пречат и по този начин ненужно усложнявате позицията си. Ако държите да поддържате добри делови или бизнес отношения, приемете възможността за споразумение. В любовната перспектива няма нужда да се заблуждавате от големи илюзии и нечии обещания. Безопасно е само това, което твърдо „държите в ръцете си“. Изнемогвате емоционално или фантазирате твърде много за човек, който е „недостъпен“ за вас. Успокойте страстите си и приемете реалната картина в любовта.

Телец – Ако са ви останали някои неща, които не сте свършили в края на миналата година, сега е подходящ момент да наваксвате. Ставате по-отворени за нови идеи и перспективи, но все пак искате да се придържате повече към собственото си мнение. Марс на 6 януари влиза във вашия знак и ще ви придаде по-голяма жизненост, както и ви дава силата да промените живота си, ако желаете. Емоционалният екстаз понякога трябва да се „контролира“. Вашето здраве вероятно е нестабилно и под стрес. Планирайте достатъчно време за почивка в ежедневието си и съответно свободното си време. Приемането на витамини е много важно за вас в момента. Направете всичко възможно, за да укрепите защитните сили на тялото си; по този начин ще можете да предотвратите силна настинка.

Близнаци – Вашите начинания вървят толкова гладко, че бързо губите интерес да полагате усилия. Трябва умело да се адаптирате към различните делови или бизнес условия и да останете последователни в намеренията си. Не си позволявайте да ви липсва оптимизъм и силна воля. Напрегнатият аспект на вашият управител Меркурий с Уран на 12 януари ви носи бунтарски настроения и прилив на вълнение с потенциално опасни последици. Понякога различните възгледи за нещата или събитията могат да причинят любовен разпад, но също така да създадат нова възможност за емоционално сближаване с партньора ви. Здравословно сте в добро състояние. И тъй като се чувствате чудесно, не виждате никаква нужда да се грижите за себе си. Предпочитате да не правите нищо. Но точно това би било погрешното.

Рак –Вие сте в отлична психо-физическа форма и имате много амбициозни планове. С определена доза мъдрост и добре обмислени ходове можете лесно да постигнете намеренията си, било в професионален или личен план. Не криете, че имате високи изисквания във всяко отношение. Добрата преценка на деловите възможностите с организация и прецизност, носят нов успех. Следващите четири седмици ще бъдат тест за вашата самодисциплина. Бързите успехи ви водят до това да станете небрежни и да започнете да се надценявате. Не влизайте в излишни дискусии с колеги. По-разумно е да премълчите някои неща и да не спорите на всяка цена. Подарете си почивка, защото се нуждаете от нея. Изолирането от околната среда ще ви помогне да презаредите батериите си отново.

Лъв – С пристигането на Нова година ще започнете да разбирате какво е наистина важно за вас в живота и за какви неща просто си губите времето. Ще разберете кои са вашите истински приятели и ще стесните кръга от хора, с които да се виждате. Действате спонтанно, вместо да обмисляте всичко, което може да доведе до някои много интересни ситуации. Едно е сигурно: животът определено няма да бъде скучен сега! Мощният Марс заменя енергичният Овен за по-летаргичният Телец на 6 януари, подтиквайки ви да забавите темпото. Някои много приятни и положителни ситуации ще променят живота ви, особено в областта на вашата кариера. Това е благоприятен месец за личностно развитие и напредък. Посветете се на четене на книги и придобиване на нови умения.

Дева – Началото на месеца носи прилив на положителна енергия и амбиция. Имате сериозни намерения и не си позволявате да бъдете „ограничени“ по никакъв начин. Изглежда съдбата е на ваша страна, така че постигате оптимални резултати, но не разчитайте прекалено много на късмета си. Създайте разумен дневен график за себе си и впоследствие се придържайте към него. Това е единственият начин да запазите здравето си. Действате резервирано пред определени хора и отхвърляте нови предизвикателства. Постоянно избягвате сантименталната нотка или „емоционалното отваряне“ пред човек, който иска да ви съблазни. Независимо какви „емоционални прегради“ сте поставили, в крайна сметка не можете да устоите на новото предизвикателство.

Везни – През януари Везните ще претърпят много промени. Искате най-доброто в живота и сте готови да работите усилено през останалата част от месеца, за да го получите. Ще имате много желания, но ще трябва да положите големи усилия, за да постигнете всичко това. В любовта няма нужда да се държите твърде взискателно или натрапчиво спрямо любимия човек. Налагайки упорито своите нагласи или строги правила на поведение, обикновено предизвиквате обратния ефект. Простете на партньора си за различните грешки, които той допуска, не „гасете“ искрите на любовта. Ще бъдете по-уязвими и ще преразгледате емоциите си. Ако имате връзка, стари конфликти, които не са били разрешени до края на миналата година, могат да изплуват отново на повърхността.

Скорпион – Скорпионите ще бъдат в добро и позитивно настроение от началото на годината. Ще бъдете изключително спокойни и нищо няма да може да развали настроението ви. През януари ще успокоите енергичната си природа и ще живеете в пълна хармония, което ще ви помогне да презаредите батериите си за следващите предизвикателства. Слънцето се присъединява към Плутон на 14 януари, вашият управител, давайки ви силата, която винаги сте желали да имате. Хубаво е да имате пълен контрол над нещата, но не прекалявайте и не злоупотребявайте с властта си. Не е необходимо да правите делови компромиси, ако те не са в съответствие с вашите морални принципи. Старайте се да спите повече, да си почивате и да приемате повече витамини. Ще има много предизвикателства в областта на любовта и връзката ви (ако имате такава) ще бъде подложена на изпитание.

Стрелец – Квадратът Марс-Юпитер на 23 януари ви дава енергия, за да стартирате някои нови проекти, но може да не обърнете внимание на детайлите навреме, за да ги видите. Ще реагирате много импулсивно, което може да ви създаде неприятности. Ако сте свикнали да правите нещата по един начин, то сега трябва да свикнете да ги правите по друг начин. Не е по-лошо. Просто е различно. Приемете странностите, които непременно ще срещнете. Нещата са напрегнати между вас и партньора ви и се чувствате като затънали в задънена улица. Трябва да запазите спокойствие и да говорите с половинката си, за да намерите решение, вместо да казвате или правите неща, за които може би ще съжалявате по-късно. Ще се появят някои нови хора, които ще обогатят живота ви и ще внесат някаква нова, приятна енергия.

Козирог – Януари е месецът на Козирозите и това е периодът, в който ще имате най-много сили през годината. Вие държите да постигнете успешни резултати и да подобрите финансовото си състояние. Умело намирате заобиколни решения и не приемате крайните предложения. Ще имате много задължения, поради което ще страда вашето свободно време и отношенията ви с близките ви. Някой обаче може да ви изненада по неприятен начин. Комуникативният Меркурий се присъединява към вашия управител Сатурн на 10 януари, повишавайки нивото на критично мислене. Ако напоследък сте се чувствали разпилени, сега е моментът да започнете да събирате парчетата и да ги поставяте на място. През втората половина на този месец настроението ви ще има тенденция да варира – в един момент ще се почувствате сякаш сте на върха на света, а в друг ще изпаднете в меланхолия.

Водолей – Юпитер има положително влияние върху вашето Слънце. Всичко върви като по часовник на работа този месец. Когато на 8 януари технологичният гуру Меркурий влезе във вашия иновативен знак, вие сте в настроение да експериментирате. Вашият управител Уран тръгва директно на 14 януари, призовавайки ви да бъдете отворени за промяна. Слънцето излиза от стоическия Козирог и влиза във вашия бунтовен знак на 19 януари, като ви дава разрешение да ходите в ритъма на собствения си барабан. Странните ви действия може да се посрещнат със смесени реакции от околните, но честно казано не бихте се интересували ни най-малко какво мислят хората за вас сега! Действате като човек, който няма време за някои случайни срещи или за събития, които не се вписват във вашата сфера на интереси.

Риби – Избягвайте ситуации, за които нямате достатъчно знания, професионални умения или практически опит. Нещата може да не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед и може да се наложи да решите пъзел или два, за да стигнете до дъното на нещата. Не позволявайте на липсата на яснота да ви срине обаче – просто трябва да мислите творчески, за да намерите пътя си. В самото начало на годината ще бъдете твърде емоционални. Ще имате силно желание да се грижите за всичко около вас и да установите контрол над всичко и всички. Чувството за състрадание както винаги ще ви води и ще искате да помогнете на всички наведнъж. Няма проблем да се намесвате, но не се заяждайте – никой не очаква от вас да спасявате света. Ако сте в сериозна връзка, бъдете внимателни, защото безобидният флирт може да усложни ситуацията.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.