Хороскоп за януари

Овните да очакват сътресения в брака, а Девите ще са оплетени в мрежите на извънбрачна връзка

ОВЕН

Работа: Бъдете внимателни и ще избегнете проблемите и провалите. Съветвам ви да не си внушавате самовлюбени и напористи, типично за огнения ви знак, но в противоречие с изискванията на господаря на годината Уран, че правото е само на ваша страна. Не давайте заеми на ваши роднини, защото скоро ще имате проблеми заради бликналата завист колко сте заможни, а и ще чуете подигравки заради проявеното от вас съчувствие.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, а през януари сте заплашени от простуди и проблеми с ушите, ако допуснете възпаление на гърлото или силна кашлица. Бъдете отговорни в дните 2-4 и 29-31 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не са изключени сътресения в брака. Не се изкушавайте да изневерявате, подвластни на емоцията, защото проблемите ви ще са много. Склонни сте да обсебвате близките си като ги лишите напълно от личната им свобода без обаче да се лишавате от своята.

ТЕЛЕЦ

Работа: Не е изключено да ви попречат да преминете на новото или да се окажете разочаровани от новите си колеги, заплащане или началници. Причината се корени единствено в нежеланието ви да се вслушате в съветите на околните. Не е изключено и да имате проблеми с ваши недоволни служители, които отказват да се заемат със задачите си. По-добре се освободете от тях без да угризения.

Здраве: Ако сте прекалили с трапезите в дните от началото на месаца, съветът ми е в средата да направите няколко разтоварващи дни, които да обновят организма ви. Пазете се в дните 4-7 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Всички, които са създали семейство и  са щастливи в брака, да поставите ново начало, да разгорите пламъка на чувствата си и изгладите всички недоразумения.  Лесно ще съхраните хармонията. Не позволявайте служебните ви задачи да лишават семейството ви от вашето присъствие.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Надмогнете вредния си инат да се доверявате и приемайте за истина само тази делова информация, която лично сте проверили. Решите ли да назначавате нови служители на работа, в никакъв случай не се доверявайте само на поднесената ви от тях информация, нито на мнението на хората с чиито протекции са изпратени. Така ще си спестите проблеми и неочакваностите, предполагащи бързото им уволнение.

Здраве: Здравето ви зависи от умението ви да се зареждате с оптимизъм, да не мразите хората, ако са ви критикували и засегнали с нещо, защото тези чувства могат да са причина за проблеми с белите дробове. Внимавайте в дните 7-9 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Съветът ми е, ако сте щастливи в брака, да не изневерявате, защото ще съжалявате, когато осъзнаете, че вашата половинка няма да ви прости тази забежка и ще поиска развод. Не мислете за раздяла, освен, ако имате сериозни причини за нея. По-добре съхранете брака си.

РАК

Morkadis

Работа: Проявата на доверчивост и желанието да помагате на колегите и подчинените си също ви вреди. Не приемайте всяка казана дума за истина, внимавайте кого допускате до деловите си планове и проекти, за да не се окаже, че заради желанието ви да споделите са ви изпреварили и са ви отнели първенството при тяхното изпълнение. Ако това се случи следващата крачка е съдебно дело, но без гаранция за успех.

Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че със сигурно сте прекалили с яденето и пиенето по време на празниците. Пазете здравето ви в дните 9-11 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не са изключени проблеми с роднини и съвети, които пречат, вместо да помагат. Проявете разум, стига между вас и половинката ви да не се е появила непреодолима пропаст в интелектуално отношение и да не сте изневерили. Внимавайте, усещанията ви са мимолетни и бързо ще изтлеят.

ЛЪВ

Работа: Преди да нападате и да критикувате преценете дали си струва да съсипвате отношенията си. По-добре се дистанцирайте и следвайте целите си, отдадени на рутината съгласно повелята на Уран, господаря на годината. Съветът ми е да съхраните своята самостоятелност и финансова стабилност, като не разчитате на обвързване в съдружие, а изчакате по-подходящ период.

Здраве: През първата половина на месеца не сте във форма и се стремите повече да си почивате, но това е нормално заради натоварването в края на миналата година. Луната е във вашия знак в дните 11-13 януари, когато сте длъжни да бъдете внимателни.

Любов: Съветвам ви да не съсипвате хармонията в отношенията си, дори ако не е мечтаната. Тези от вас, които са решили да се развеждат, да не прекаляват с исканията си и материалните си претенции, защото разводът може да се окаже продължителна агония.

ДЕВА

Работа: От вас зависи да избегнете големи и ненужни разходи през този месец, за да не се налага да работите допълнително, само защото финансирате командировките от джоба си или правите ненужни разходи, за да покажете положение. Не позволявайте да ви изнудват да инвестирате, за да помогнете на ваш приятел или колега, защото в резултат на вашата добронамереност ще си развалите необратимо отношенията, когато осъзнаете, че ви е провалил.

Здраве: Здравето ви е нестабилно,заради обилните празнични трапези и липсата на почивка. От вас зависи да не си създадете проблеми със стомаха. Внимавайте в дните 13-15 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейни и щастливи в брака, може да се окажете оплетени в мрежата на извънбрачна връзка. Дали ще се стигне до развод или ще съхраните брака си зависи от вашия здрав разум. Не ви съветвам да съсипвате стабилните си отношения заради временно увлечение.

ВЕЗНИ

Работа: Имате шанс да сключите перспективни договори и да промените позициите си към по-добри. Ако сте управители на ваша фирма не уволнявайте и не назначавайте служители, а говорете с тях и си дайте време за повторна преценка на вашите решения. Не бъдете наивни и не подписвайте договори, ако са рисковани. Не давайте заеми. По-добре се заемете с обичайните си задължения и не се престаравайте с начинания.

Здраве: Ако сте отговорни към здравето си, ако не прекалявате с алкохола и избегнете преумората, ще сте в отлична форма през целия месец, особено ако сте грижовни в дните 15-17 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Може да направите крачката към развод, но не заради нова връзка, а ако отношенията са необратимо съсипани. Раздялата и временната самота ще ви спестят страдания с години. Разводът ще ви помогне да се освободите от подигравките на околните и от скандалите, които възникват от нищото.

СКОРПИОН

Работа: Причината за провал може да се корени единствено в нежеланието ви да се вслушате в съветите на околните, които са полезни, но сте засегнати преди време от хората, които ви ги дават. Не ги пренебрегвайте. Извлечете максимална полза от тях. И вашите колеги си имат своите положителни качества, с които е добре да се съобразите. Месецът е добър за смяна на работното място, ако имате такива намерения или за курсове за преквалификация.

Здраве: Здравето ви е зависи от умението ви да приемате неуспехите си спокойно, да не страдате и да не се утешавате с алкохол. Луната е във вашия знак в дните 17-19 януари .

Любов: Не се опитвайте да подреждате инатливо живота на вашите близки, защото дори и Уран, планетата управител на годината, която е готова да руши старото и отживялото времето си не тласка към разруха щом сте щастливи в брака. Постоянните ви забележки и изневяра водят до катастрофа в отношенията.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Устремът ви към материална стабилизация е впечатляващ, но предложенията, които получавате, може да се окажат различни от очакванията ви и да не бъдат спазени дадените ви обещания. Не допускайте финансови загуби заради импулсивни решения за инвестиции. Съхранете авторитета си, защото при провал трудно ще възстановите името си в обществото.

Здраве: Предпазвайте се от преумора и не се хранете с дразнещи стомаха ви ястия, особено след като сте претоварили организма си около новогодишните трапези. Внимавайте в дните 19-22 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През януари не са изключени проблеми в отношенията ви заради опитите на хора да съсипят брака ви, като ви принудят да изневерите и уведомят половинката ви. Вместо да мислите за развод заради временната омая, се огледайте и осъзнайте, че сами вървите към самота и дни на болести и страдания.

КОЗИРОГ

Работа: Колкото по-малко се вживявате в думите на вашите злонамерени колеги и в интригите на вашето работно място, толкова по-уважавани ще бъдете. Бъдете над тези отношения. Ако прецените, че е време да отдалечите част от хората от вашето делово обкръжение, сторете го, но след като сте сигурни, че постъпвате правилно. Имате възможност да подпишете значими договори, но не бива да инвестирате.

Здраве: Позволили сте си да хапвате и пийвате повече от обичайното по време на  празниците и не е изключено да се окаже, че кръвното ви налягане играе, а и имате алергии, особено в дните 22-24, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Завистта на ваши роднини ви създава неприятности.  Рискувате да се обречете на самота, ако се впуснете в изневяра, за да избягате от критиката. Не позволявайте да ви използват, да отнемат от свободното ви време,  защото това неусетно също руши брака ви.

ВОДОЛЕЙ

Работа: Въпреки вашия пословичен работохолизъм се нуждаете и от време за почивка, за да успявате със задачите си.  Не допускайте финансови загуби заради делови обеди или вечери. Не проявявайте недоволството си от вашите колеги или подчинени без причина, защото ще си спечелите неприятели. Всички от вашето делово обкръжение си имат своите положителни качества.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте постоянно изнервени и отказвате да си дадете почивка или да приемете съветите на вашите близки. През този месец се предпазвайте от травми, най-вече в дните 24-26 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Планетата управител на знака Уран, която властва над годината ще е причина трудно, но все пак да стабилизират отношенията в дома си. Ако близките ви искат да пътувате в почивните дни, не им отказвайте, защото и на вас се полага време за отмора, разтоварващо ви от напрежението.

РИБИ

Работа: Идеите ви може да се превърнат в реалност ако имате подкрепата на вашите колеги. Не бива да сменяте без причина, заради инат или каприз, работното си място, да подписвате необмислено договори за съдружие или за инвестиции, дори и ако сте изкушени от възможните големи приходи.  Съветът ми е да не допускате намеса в работата си, ако се опитват да ви блокират по пътя към целта.

Здраве: В дните 26-29 януари Луната е във вашия знак, затова ви съветвам да се предпазвате от проблеми с краката и стъпалата. зима е и е във ваша полза да носите удобни обувки.

Любов: Създалите семейство е добре да не търсят връзка извън брака, дори и ако ще им донесе материални облаги, защото са временни. Когато се разсее влюбеността ви ще се окаже, че сте самотни и нещастни. По-добре решавайте всичко в дома си, вместо да се оплаквате от живота си, особено ако нямате причина да мърморите.

инфо: ladyzone.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.