ЦРУ: Путин е планирал да превземе Киев в рамките на два дни

pixabay.com

Владимир Путин е планирал да превземе Киев в рамките на два дни, каза шефът на ЦРУ Уилям Бърнс. Говорейки на изслушване в Конгреса, Бърнс предупреди американските законодатели, че Путин е непредвидим и ядосан.

„Путин е коментирал частно и публично през годините, че не смята, че Украйна е истинска държава. Това е грешно. Истинските държави отвръщат на удара и това е, което украинците направиха доста героично през последните 12 дни. Мисля, че Путин е ядосан и разочарован в момента. Той вероятно ще удвои ударите и ще се опита да смачка украинските военни, без да се съобразява с цивилните жертви”, каза ръководителят на ЦРУ.

източник: novini.bg

Вижте още:

Путин скрил семейството си в подземен град в Сибир?

Байдън за Путин: Той няма представа какво се задава

Любопитни разкрития от 1998 г. за Путин и бившата му жена

Путин наредил привеждане на силите за ядрено възпиране в състояние на специална готовност

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.