10 признака, че си жена – муза

щастие

Всички сме чували максимата, че до всеки успял мъж стои една умна жена. Но да си умна, не винаги е достатъчно, за да бъдеш муза на човека до теб. Понякога той просто се нуждае от разбирането ти.

Ако разпознаеш себе си сред признаците, които ще прочетеш, може би твоят човек е един истински вдъхновен щастливец.

1. Ти си жената, с която той споделя всичко и от която търси мнение и съвет по всички въпроси.

2. Поне веднъж годишно организираш на половинката си някаква голяма изненада – оригинален подарък, романтично пътуване, страстна нощ за двама…

3. Самата ти си много активен човек, имаш своите мечти и цели и ги следваш пламенно.

4. Не позволяваш двамата дълго време да останете в застой. Не се страхуваш да се променяте и наблюдаваш как се случва промяната във вашата двойка, за да съхраните хармонията и за да вървите напред успоредно.

5. Постоянно имаш някакви идеи за нови занимания, запознанства, пътувания, бизнес и други предизвикателства.

6. Работата и интересите на твоя мъж са сред твоите приоритети. Ти не само го подкрепяш и разбираш. Ти знаеш как да му дадеш самочувствие да се бори за целите си и как да бъдеш негова дясна ръка във всичко.

7. Вкъщи постоянно се случва нещо – или опитвате някакви нови кулинарни рецепти, или често каните нови хора и осъществявате нови запознанства, или просто разговаряте на най-разнообразни теми и взаимно се учите на нови неща.

8. Когато мъжът до теб се е провалил в нещо, той има пълното спокойствие, че ще получи от теб разбиране и подкрепа. Ти не си от жените, които някога ще му натякват „Аз те предупредих!“ Напротив, ти му казваш: „Следващия път ще се справим по-добре!“

9. Ти си жена, която знае как да поддържа огънчето на любовта и страстта помежду ви. Теб никога не те боли глава, когато си легнете и напротив – често си инициатор на ласките между вас. Предлагаш да опитвате нови неща в секса и отдаваш първостепенно значение на любовта ви.

10. Ти понякога си слаба и можеш открито да го помолиш за силата му, но също така можеш да бъдеш силна, да поемаш отговорност и най-вече – ти вярваш в това, че твоят мъж е изключителен.

инфо: mila.bg

Вижте още: 

РЕЦЕПТА ЗА ЩАСТИЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.