10 000-годишни пещерни рисунки с извънземни и НЛО са намерени в Индия

Катедрата по археология и култура на Индия планира да потърси помощ от NASA и Агенцията за космически изследвания (ISRO) за изследвания на  10 000-годишни пещерни рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО,  намерени в щата Чатисгарх.

Според археолога JR Bhagat, на тези рисунки са изобразени извънземни. Пещерите, в които са намерени рисунките, са  разположени на около 130 км от Райпур, между населените места  Chandeli и Gotitola.

„Резултатите от първичните  изследвания показват, че хората в праисторически времена са видели същества от други планети и е необходимо провеждане на сериозни изследвания от реномирана международна група от учени“ – казва той.


Един от най-древните пещерни рисунки, изобразяващи кораба, от който са слезли „боговете“.

Има няколко древни легенди сред живеещите в тези села. От древни времена те се кланят на тези образи по стените на пещерата. Местните хора казват, че според заветите на своите деди, те се покланят на древните богове. Традицията гласи, че „малките хора“ са дошли от небето на кръгли летящи колесници, и са взели двама от селяните, които никога не са се завърнали.

Вижте още: 

МЕКСИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПУБЛИКУВА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДРЕВНИ КОНТАКТИ НА МАИТЕ С ИЗВЪНЗЕМНИ

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. hodechapovylnite 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.