14 декември ще бъде доста мистичен ден

pixabay.com

В 18.18 ч. ще има едновременно новолуние и слънчево затъмнение

Новолунието е като рожден ден за всеки месец от годината. То поставя задачите, върху които трябва да съсредоточим своите усилия. Сега то ще бъде в слънчевия знак Стрелец, а той отговаря за обществото, за идеологиите, за ценностите, справедливостта, религията, законодателната система, за целите и плановете ни.

Трябва да оставим всичко старо, което е ненужно. Можем да кажем, че след 5 юни 2020 година светът изцяло се избави от старото и от това, на което бяхме свикнали. Спряхме да пътуваме както обикновено, имаше застой в образованието, в медиите, в законодателните системи и др. А сега ще бъдем поканени от Стрелец, който е огън и ще ни дава сила, енергия, желание за нова идеология. Ще искаме да правим добри неща, защото Стрелец е позитивен знак.

Денят ще бъде доста мистичен и може дори да не успеем да го разберем веднага. Ще излязат обаче много скрити тайни, които досега не успявахме да видим, ще се избавим от отровата, която беше проникнала в живота ни, в цялото ни физическо и психическо тяло. Новолунието е като слънцето, а то е символ на живота, тоест ние умираме и се раждаме наново.Това е период на озарение, така че се подгответе да влезете в месец на справедливост, оптимизъм,  духовност.

За слънчевото затъмнение можем да кажем, че ще е сериозен изпит – ще получим възмездие или награда в зависимост от кармичните ни заслуги. Ако успеем да се раздалечим с ненужни за нас хора, които ни ръководят и  манипулират, потискат и угнетяват, така ще успеем да се освободим и от лошата карма.

Ще има доста революционни промени, понеже Уран прави съвпад с черната Луна, а бялата Луна ще премине в знака Стрелец, което ще продължи 7 месеца. А това все пак е много добра новина, която ще доведе до оптимистичен нов поглед към света.

Нека си пожелаем да бъдем в синхрон със света и да се обучаваме, развиваме, обогатяваме, да раздаваме знанията си на другите, да не ги пазим за себе си, да даваме както на себе си, така и на останалите.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Предсказанията на Волф Месинг за 2021 година за Русия, Европа и САЩ

Как да внесем положителна енергия в живота и в дома си?

Силна аура – признаци, които определят хората с висока енергия

Какво показва нумерологията за 2021 година

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.