30-секунден трик, който ще ви помогне бързо да се успокоите

Дребните неща могат да ви изкарат от контрол, особено ако сте имали труден ден и дълъг стресов период.

Занимавайте се с някакво хоби или нещо друго, за да не попаднете в ситуация, в която ще навредите на тези, които обичате, или на някой друг, който се намира около вас.

Много двойки влизат в конфликти и спорове обикновено за тривиални дреболии, които в някои ситуации могат да се превърнат в голям проблем. Ако можете да спрете за момент и да помислите за тези проблеми спокойно, ще осъзнаете, че краят на света не е дошъл.

За тази цел експертите по връзки разкриха прост 30-секунден трик, който всички двойки трябва да използват, за да избегнат допълнителни проблеми.

Този метод се извършва в три стъпки, а с оглед на това, че са необходими само 30 секунди от живота ви за прилагане на практиката, би било жалко да не го изпробвате следващия път, когато сте на ръба да избухнете към партньора си.

Първо, преди всяка реакция, преди да кажете, каквото и да било и преди да вземете решение, преди да реагирате – дълбоко вдишайте.

Второ, анализирайте чувствата си. Помислете за това как се чувствате – тъжни, ядосани, разочаровани. Когато постигнете баланс, ще се успокоите и ще се почувствате по-добре, тогава е време да поговорите с партньора си.

Трето, задайте си следните въпроси:

1. Какво ще получа, ако реагирам прекалено?

2. Какво мога да науча от тази ситуация?

3. За какво съм благодарен/благодарна?

Ако повтаряте тези стъпки всеки път, когато се намирате в стресова ситуация, те ще станат ваш навик и по този начин можете да спасите брака или връзката си.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Японски трик за лабилни нерви

Пет трика, които показват колко странно работи мозъкът ви

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

14 трика, с които да повлияете на тялото си

10 психологически трика, с които може да влияете на околните

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.