“40 дни, 40 пъти” – ритуал за изпълнение на желания

 

Първо, ясно формулирайте вашето желание. В този ритуал това е много важно. Запомнете най-важното: това, което формулирате, е това, което ще получите.

Направете нишка с дървени или стъклени мъниста (или вземете броеница). Мънистата трябва да са точно 40. Ако ви е трудно да намерите такива мъниста, вземете обикновено въже и
направете 40 възела върху него.

Преди лягане вземете мънистата в ръцете си и повтаряйте с тих глас, с шепот или на ум, както искате, желанието си, докато стигнете до края на конеца. В този случай ще бъдете сигурни, че ще сте го повторили 40 пъти. Докато повтаряте желанието, си представете, че вече се е изпълнило. Това означава, че просто произнасяте неговото потвърждение и го визуализирате.

Ако след повтаряне на желанието 40 пъти, все още не искате да спите, вземете мънистата и изпълнете ритуала отново. Представяйте си, че желанието ви се изпълнява, докато не заспите. Много е важно мислено да „прехвърлите” желанието в съня си. Дори и по време на второто повторение на желанието да заспите, преди да стигнете до края на нишката, то целта ви ще бъде постигната.

На сутринта, когато още не сте напълно будни, веднага вземете мънистата и повторете вечерната процедура. Ако често се събуждате през нощта, тогава можете да направите този ритуал: той само ще ускори появата на резултата.

Ритуалът се провежда 40 дни. Освен ако, разбира се, желанието ви не се е изпълнило още преди това.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Как да сбъднете желание с чаша вода

Вълшебната минута, в която да си намислите желание

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.