5 тайни начина за сбъдване на желания

Ами ако вашият голям, брилянтен, успешен, изпълнен с любов, магически живот е само на една мисъл разстояние? Може да бъде така, особено ако изберете правилното време (и начин) да го направите.

Седейки на удобно място, представете си живота си след година. Как ще бъдете облечени? С кого ще бъдете? Как ще изглежда пътуването ви до работното място или какви може да са плановете ви след работа? Вложете възможно най-много въображение и креативност. Представете си как усещате дрехите върху кожата си, представете си как ще изглежда вашата мрежа в Instagram и след това запишете трите големи, ярки цели, които искате да постигнете.

Важно е да запишете тези мисли – дори ако не знаете непременно как или кога всъщност ще постигнете конкретните цели. След като ги запишете, ето как да сбъднете желанията си!

Говорете за тях

Намерете приятел и се преструвайте, че се срещате след една година. Говорете така, сякаш мечтите ви са постигнати. Как си? Какви са плановете ти за уикенда? Няма проблем, ако разговорът стане малко глупав – въпросът е да успеете да се настроите от „искам“ към „аз съм“.

Напишете ги

Имате списък с цели, но ги превърнете в реалност, като настроите имейл за бъдещото си аз. Изпращайте актуализации, мисли, съвети. Срещате се с бъдещото си аз. Бъдете креативни. Забавлявайте се! Визуализирайте го и станете приятели.

Обсъдете го с приятели

Направете групов чат и вместо да говорите с приятели за това, което искате, си представете, че всичко се е случило. Използвайте сегашно време. Отново идеята е да свикнете да говорите, сякаш тези мечти са вече реалност.

Бижу-талисман

Едно бижу може да служи като мощен талисман за сбъдване на желания, който да ви държи фокусирани върху целта.

Задайте напомняне на телефона си

Веднъж на ден, за една минута, мислете за бъдещия си живот. Позволете си да мечтаете и да сбъднете желанията си.

Разбира се, междувременно продължавайте да работите за сбъдването на мечтите си, но го правете по-осъзнато и целеустремено, за да постигнете мечтите си лесно и да се наслаждавате на резултатите от труда си.

Morkadis

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Гадание с листо: Разберете дали ще се сбъдне желанието ви

Как да сбъднете желание с чаша вода

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.