5 ясни признака, че притежавате ясновидски способности

Не всеки притежава ясновидски способности. Това е велик дар, който се дава само на избраните. Понякога се наследява. Съществува мнение, че всеки може да развие тези способности сам, достатъчно е да бъдете добър психолог. Но все пак, най-добрите екстрасенси са тези, които притежават тези способности по рождение.

Това са 5 ясни знака, които показват, че притежавате тази дарба. Узнайте със сигурност!

1. Чести пророчески сънища

Случвало ли ви се е да сънувате човек, а на следващия ден да срещнете този човек на улицата? Или може би да видите събития, които ще се случат в близко бъдеще. Това са пророчески сънища. Ако редовно имате такива видения, то това е знак, че притежвате ясновидски способности.

2.Емпатия

Емпатията е способността да се усещат чувствата и емоциите на другите хора. Може да се каже, че сте човек, който може да проникне в душата на другите хора, но всъщност това е най-сигурният знак за ясновидски способности.

3.Страх от отворени врати

На пръв поглед този знак може да изглежда глупав. Но, ако все още имате такава фобия, това означава, че определено имате такива способности! Факт е, че екстрасенсите се страхуват от отворени врати заради факта, че по този начин се създават портали.

4.Линии на ръката

Най-сигурният знак се намира на дланта ви. Разгледайте ръцете си. Ако на хълма на Меркурий (виж горната снимка) имате много малки вертикални линии, то това е знак за дарбата. Остров на линията на Венера (както на долната фигура) също се счита за знак на ясновидците.

5.Способност да лекувате с ръце

Самата аз няколко пъти общувах с хора, които могат да лекуват чрез докосване. Тези хора често казват, че след това болестите се прехвърлят върху тях самите.

инфо: bukvarche.com

Morkadis

Вижте още:

Феноменът на ясновидството все още не е разгадан 

Какво означава, ако имате буквата Х на дланта си

Коя от 4-те форми на ръката имате? Ето какво ви казва тя 

Съберете дланите си и обърнете внимание на линиите по тях

Природни стихии превръщат обикновени жени в ясновидки

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.