Еротични фрески по древен италиански бардак разкриха сексуалните предпочитания

Фрески по стените в бардак в обречения древен град Помпей дават подробна представа за сексуалните навици на хората, живели преди две хилядолетия, съобщи Яху нюз, цитиран от dnes.bg. Според археолозите фреските са един вид „меню“, от което посетителите са избирали желаните услуги, с възможности за групов секс и екстри.

Лупанарът е бил най-големият публичен дом в Помпей. Повечето жени, които са работели в него са били робини. Условията са били лоши. Сградата е малка, влажна, с тъмни и неудобни стаи, каза проф. Кели Олсън.

Според тогавашните обичаи мъжете са можели да спят с всяка жена, стига тя да не е нечия съпруга.

2

3

4

5

6

7

8

9

инфо: novini.bg

Вижте още:

 

 

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.