Седмичен хороскоп за всички зодии

Седмицата започва с пълнолуние и пълно лунно затъмнение в знак Лъв в 07:17ч. 

Лунното затъмнение повдига важни вътрешни проблеми, символично отбелязва завършването на нещо важно в нашия живот. Необходимо е да влезете в новия период в мир и хармония. Наложително е да се сключи мир с всеки, с когото можете. Помислете за враговете си. Защо връзката ви стигна до тук? Може би тази вражда е безсмислена и е време да спре? Необходимост от преосмисляне и на взаимоотношенията с близките. В никакъв случай никой не трябва да желае зло на друг човек, проблеми или неприятности, откажете се от проклятия и зли думи срещу други хора.

По време на лунни затъмнения всичките ви думи и пожелания имат обратен ефект. Ако например желаете друго лице да загуби работата си, в крайна сметка ще бъдете вие уволнени, а вашият човек ще бъде повишен. Освен това се съгласете, че няма да ви е по-лесно, ако животът на друг човек се разпадне, дори ако той го заслужава. Мислете само за доброто и действайте съответно това и тогава вашето добро ще ви се върне с приятни бонуси.

На 21 януари Венера прави квадрат с Нептун – това може да доведе до изпитания за семейните и изобщо за любовните отношения. Избягвайте да вземате важни решения, а най-вече по любовните въпроси, където лесно можете да изпаднете в самозаблуда, само че назад нищо не може да се върне след това. Не предявявайте претенции към партньорите си и не “кръшкайте” настрана. Вибрациите на деня са по-неблагоприятни за жените. Лесно могат да изпаднат в униние и меланхолия. Можете да претърпите загуби, кражби или измами във всичко свързано с парични средства. В този ден лесно може да се получи алкохолно натравяне. Бъдете внимателни с наркотичните и лекарствените средства.

На 21 януари Марс е в квадрат  със Сатурн. Освен това Марс се намира в агресивния знак Овен. В тези дни вашите планове могат да бъдат разрушени от външни обстоятелства, действията ви да срещнат препятствия и трудности в делата ви и бизнеса. Ще бъде трудно да защитите вашите права. Също така са възможни наранявания, умора. Вероятни са конфликти и трудности във взаимоотношенията. Дипломатически проблеми и напрежения могат да възникнат през седмицата, включително в международните отношения. Възможни нови протести. Много хора ще попадат под влиянието на външни обстоятелства и чужди внушения. Засилва се агресивността в обществото.

Всички тези силни енергии могат да повлияят негативно на работата на електротехниката, компютрите, да доведат до аварии, прекъсвания, а понякога и до инциденти и загуба на информация.

На 22 януари Венера прави съвпад с Юпитер в знак Стрелец. Опитайте си за всеки случай късмета на тото, лотария, билетите на късмета. Благоприятно е за отношенията в любовта и партньорството.

На 23януари Меркурий е в квадрат с Уран. Бъдете внимателни – в тези дни има вероятност от внезапни събития, които могат да нарушат ритъма на живота ви, да ви извадят от обичайния коловоз. Възможна повреда на оборудването, техниката, транспорта, забавени доставки, проваляне на срещи или пътуване. Не вземайте бързи решения.

Внимание!!! На фона на толкова негативна енергия през седмицата, абсолютно всички знаци на зодиака трябва да бъдат възможно най-внимателни през този период. Емоционалното състояние на много хора ще бъде нестабилно. При най-малката причина и веднага може да възникне конфликт.

На 24 януари Меркурий преминава в знак Водолей, където ще остане до 10 февруари.  Засилва се интелектуалният потенциал. Благоприятно време за учене, говорене пред публика, писане на книги, статии, нови идеи.

Благоприятни дни за подстригване – 23, 25, 26

Луната на празен ход – да не се предприема нищо важно!

21.01.2019 03:51 – 21.01.2019 05:56

23.01.2019 03:20 – 23.01.2019 05:23

Morkadis

24.01.2019 15:51 – 25.01.2019 06:04

27.01.2019 07:22 – 27.01.2019 09:32

Овен – Лунното затъмнение в понеделник ще донесе много новости, свързани със семейството. Те могат да бъдат едновременно приятни и не толкова, така че е важно за импулсивните представители на този знак да бъдат внимателни и да не се отдават на емоциите. Промените в настроението могат да доведат до изясняване на взаимоотношенията, които няма да се отразят  благоприятно на хармонията и взаимното разбирателство в семействата и при влюбените. Началото на седмицата може да мине без проблеми, ако следвате едно правило – да не бързате. Внимателно се отнасяйте към своите задължения и изпълнете всичко, което сте планирали. Може да си дадете малко пауза, за да помислите и поработите над грешките. Хороскопа ви показва, че трябва да направите някакъв избор, свързан с личния живот.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни- 25, 26

Телец– Възможни са добри постижения в деловите въпроси. Лесно ще можете да управлявате и организирате хората около важни проекти или задачи. Звездите обещават късмет на тези, които не се страхуват да вземат отговорни решения и да следват мечтите си. Мнозина ще претърпят развитие. В средата на седмицата ще имате шанс за разрешаване на конфликти и намиране на компромиси по трудни въпроси. Много е важно да бъдете спокойни във всяка ситуация и да имате премерени действия. В края на седмицата заслужената награда определено ще намери своя герой. По време на лунното затъмнение в понеделник трябва да обръщате повече внимание на семейните въпроси и да дадените по-рано обещания. Погрижете се да ги изпълните и не се отклонявайте от домашните си задължения, за да избегнете неприятности под формата на конфликти, кавги или негодувание от страна на близки.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни-21, 22, 27

Близнаци– Началото на седмицата ще е активно. Ще имате възможност да започнете това, което сте планирали или да завършите текущите дела. Трябва да се доверите на вътрешния си глас и да не се страхувате да покажете характер, в случай че това е необходимо. Лунното затъмнение ще ви донесе възможности в близко бъдеще да разширите хоризонта на своите интереси. Може да предприемете пътуване, както и да намерите отговорите на интересуващите ви въпроси. Очаквайте в скоро време нови приятелски запознанства. В личния си живот до голяма степен сте отговорни за късмета си. Успех ще постигнете само в случай, че решите вътрешните си противоречия. Направете преоценка на приоритетите си, чието изпълнение ще помогне да постигнете това, което искате. Не се разсейвайте от външните обстоятелства. Вашата цел трябва да бъде да изберете правилният път към успеха и да постигнете вътрешна хармония.

Благоприятни дни- 21, 22, 25, 26

Неблагоприятни дни- 23, 24

Рак – Обърнете внимание на финансовата страна на живота. Тези, които се нуждаят от допълнителни доходи, не трябва да бъдат бездействащи. Лунното затъмнение може да спомогне да промените позицията си и дори да преминете на нова работа. Проблемите с вътрешните ви противоречия могат да попречат на успеха в делата ви. Трябва да се освободите от съмненията си и да пристъпите към изпълнение на задълженията си с повече отговорност. Има индикации в хороскопа ви за промяна към по-добро. Избягвайте да давате оценка на случващото се. Кръговратът на събитията може да е малко объркващ за повечето от вас, но с течение на времето ще осъзнаете, че сте на прав път. Ако сте активни в работата си, късметът ще ви съпровожда. Научете се правилно да разпределяте силите си, за да не се преуморявате и да не се губите интерес към делата.

Благоприятни дни- 23, 24, 27

Неблагоприятни дни- 25, 26

Лъв– Мнозина от вас ще усетят по-осезаемо влиянието на лунното затъмнение поради факта, че се случва във вашия знак. В живота ви могат да настъпят положителни промени, ще можете да промените начина си на живот да стане по-активни, да отидете на екскурзия, на почивка или да срещнете своята половинка. Хороскопа ви показва, че ще намерите решение на проблем, който търсите. Разчитайте на инстинктите си, за да не пропуснете момента за действие. Знайте и кога се налага да запазите неутрална позиция. Събитията, които не се развиват според планирания сценарий, не трябва да ви плашат, защото в крайна сметка ще се отворят пред вас нови перспективи, които ще ви позволят да се развивате и да не стоите на едно място. Ключови думи за вас през седмицата са:търпение и внимание!

Благоприятни дни- 25, 26

Неблагоприятни дни- 21, 22, 27

Дева– На работното място тази седмица ще бъдете по-активни. Желанието да напреднете, както професионално, така и икономически, ще ви подтикне да поемете с отговорност задълженията си и да предприемете конкретни действия за постигане на целите си. Подкрепата на някои близки хора ще бъде от съществено значение за това. Мнозина от вас изпитват страхове, в повечето случаи необосновани. Събитията, които се случват в действителност, ще бъдат подчинени на логиката и избора. Ще трябва да вземете решение относно близък човек. Това е идеална седмица за укрепване на взаимоотношенията. Ако наистина ви е грижа за човека, с когото имате нещо и искате да се впишете заедно в бъдещето, не се колебайте много, слушайте сърцето си и вземайте правилните решения, за да бъдете щастливи.

Благоприятни дни- 27

Неблагоприятни дни- 23, 24

Везни– Не е изключено лунното затъмнение в понеделник да извади на светло проблемите, които спират вашето развитие и тяхното решение да ви отвори вратите на едно по-проспериращо бъдеще. Най-добре е да разчитате на съдбата и да не се съпротивлявате на възможните промени. В живота всичко се случва точно навреме, така че нищо не трябва да ви изважда от равновесие. Време, в което можете да разрешите някои проблеми. Въпреки че можете да имате някои трудности, ще успеете да намерите решения. Не се страхувайте да поемате отговорни действия. Ще бъдете по-романтично настроени и изпълнени с по-интимни желания.  Време е да планирате семейни пътувания или по двойки.  Отношенията обаче, които не са много здрави, могат да бъдат засегнати от трудности и конфликти през тази седмица.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни- 25, 26

Скорпион– Планетите ще ви дарят тази седмица с повече сила и повече чувственост. Комбинациите от енергии ще ви накарат да се отворите към света, търсейки нови приключения. При вас лунното затъмнение в понеделник може да донесе промени в кариерата или областта на финансите. Ако получите интересни предложения, не бързайте да отказвате. Обмислете ги много добре. Тяхното изпълнение може да бъде началото на печеливш проект или първата стъпка в кариерния растеж. Краят на седмицата ще бъде успешен за онези, които успеят да си свършат работата навреме, без да се разсейват от външни стимули. Контролирайте темперамента си, за да нямате трудности с партньора си. Може да прескачате от флирт към флирт, без да се случва нищо сериозно.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни-21, 22, 27

Стрелец– Пътуването и промяната на обстановката ще бъдат успешни за тези, които търсят своето призвание и място в живота. Лунното затъмнение отваря възможности за вашето самоусъвършенстване, самообразоване, откриване на нови таланти или постигане на успех. Някои от вас ще се поставят в умишлена изолация от света – време, което им е необходимо да си починат и да преосмислят някои важни неща. Вземайте сериозни решения без да бързате. Ако имате вяра в себе си, ще имате и успех в начинанията. Ще имате отлична перспектива или ще получите помощ от страни. Мъдростта и интуицията са, които ще ви помогнат да стигнете до правилното решение и да избере най-краткия път към успеха. За двойките започва нов положителен цикъл. Може да възникнат мимолетни романтични запознанства.

Благоприятни дни- 21, 22, 25, 26

Неблагоприятни дни- 23, 24

Козирог– За мнозина от вас ще се открият възможности за нови източници за допълнителни доходи. Отговорностите не бива да ви плашат. Стойте твърдо зад думите и действията си. Това ще повиши авторитета ви. Бързането може да ви изведе до задънена улица, затова бъдете внимателни. Вътрешни противоречия могат да попречат на развитието на целите ви. Може да се сблъскате с непредвидени ситуации в средата на седмицата. Възможно е да се разочаровате от човек, който е измамил доверието ви. Търсете по-смислени отношения, не толкова неискрени. Тази седмица мнозина от този знак, ще осъзнаят, че имат доста различия в начина, по който виждат различните аспекти на живота с партньорите си. Там, където връзките са основани на обич, това няма да е такъв проблем и ще намерят компромисни решения.

Благоприятни дни- 23, 24, 27

Неблагоприятни дни- 25, 26

Водолей– На работното си място може би ще трябва да се изправите пред нови ситуации. Що се отнася до междуличностните отношения, трябва да внимавате с някои спорове. Необходимо е да се доверявате повече на интуицията и да не се страхувате да защитавате мнението си. Финансовите затруднения не са изключени. Избягвайте да се поддавате на желанието да изразходвате спестяванията си за дребни неща,  а само за онова, което е наистина важно. Ще трябва да обърнете специално внимание на нервите си и да се погрижите за тях. Добре е да се пазите от жена в близкото обкръжение. Обърнете повече внимание на личните взаимоотношения. Ще трябва да си направите равносметка с кого ще останете в приятелски отношения и с кого ще е по-добре да се разделите. Внимавайте какво ядете тези дни, защото може да страдате от гастроентерит или дискомфорт в стомаха.

Благоприятни дни- 25, 26

Неблагоприятни дни- 21, 22, 27

Риби–  Седмица на изненадите. И най-твърдото решение, което сте взели, може да го промените в последния момент. Вие проявявате мъдрост  и готовност да се борите за своето благополучие. Успех в делата, които ще предприемете. Тези, които предпочитат стабилността във всичко, ще трябва да се адаптират към бързо променящите се събития или да почакат до другата седмица. Астралната ви диаграма показва, че вашия приятелски кръг започва да се променя – ще започнете да се отдалечавате от приятели, които сте имали от дълго време и ще започнете да посещавате други среди, мотивирани от дълбоко личностно търсене за духовна самореализация. Време е да приложите на практика нещата, които сте планирали да направите и които сте отложили заедно с любимия човек и семейството. Понякога най-простичките неща са най-възнаграждаващи.

Благоприятни дни- 27

Неблагоприятни дни- 23, 24

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.