Астро: Всеки знак около вас през този ден трябва да се възприема като указание за нещо

Луната е в знак Близнаци до 20:55ч на 25 юли

Лунната ви същност ще остане дълбоко подтисната, а се оживява слънчевата ви същност. Засилват се екстровертните качества. Луната в Близнаци прави хората по-общителни, по-разговорчиви, но и по-склонни да изпуснат това, което не е за казване. Подходящо е за посещение при роднини или близки приятели. Полезно е да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е много чист въздух. Емоциите са по-повърхностни. Има склонност към лекомислени и повърхностни постъпки и неочаквани решения. Рутинната работа е досадна и скучна.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. Не се препоръчва да правите маникюр сега.

Лунен календар: 25 лунен ден от 02:14ч на 24 юли до 02:51ч на 25 юли

Ден за усамотение, съзерцание, медитация и покой. Костенурката е символ на деня, а неговият девиз е “Бързай бавно”. Както знаете, нейните движения са бавни и обмислени. Трябва също като това мъдро животно да отделите време и да претеглите всичките си действия.

Вслушвайте се във вътрешния си глас. Поддържайте мислите си ясни и спокойни. Всеки знак около вас през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

Нежелателно е за проява на инициативи, за решаване на важни проблеми, да се стремите да поставите всичко на мястото си. Денят е подходящ за пасивност. При мнозина ще липсва желание за каквото и да е. Не трябва да се започва нищо ново, но може да се завърши започнатото. Не е подходящо за нови планове. Не хабете излишни сили.

Вътрешният душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Не споделяйте мислите си с другите, нека личното си остане лично. Избягвайте теми за личния си живот.

Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Починете си от ежедневната суматоха – оставете тялото да се възстанови напълно. Добрата почивка лесно ще възстанови физическите и умствените сили. На 25-ия лунен ден трябва да обичате всяка част от себе си. Това се отнася както за плюсовете, така и за минусите на вашата личност.

Ако осъществите ново запознанство с някой в 25 лунен ден, тогава той ще се превърне във важен човек в живота ви. Можете също така да уговорите среща със стари приятели – определено ще имате какво да запомните.

Сексът трябва да е чувствен и бавен. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пийне малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна.

Слънчев календар – 6 слънчев ден – Посветен е на любовта. Хубаво е да намерите пътя към сърцето на друг човек, да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Заемете се с укрепване на връзките с близките ви хора. Старайте се да направите нещо приятно за тях. Отделете непременно време на своите деца. Ако зарадвате дете в този ден, целия месец щастието ще ви съпровожда.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.