Има президенти, които са клонирани (видео)

 кл 1

По-долу е преведен откъс от интервюто с Джордж Грийн, в който той се спира на темата за клонирането, включително и на президенти.

Откъсът от видеото можете да гледате на края на постинга, а цялото интервю на английски ще намерите на страницата на Проджект Камелот:

projectcamelotportal.com/

Ето и текста на откъса от разговора между Кери Касиди и Джордж Грийн:

ДГ: Когато отидете в Холивуд можете да видите холограми, нали… изглеждат, че са истински, нали…Е, нашите учени са се научили как да правят хора – наричат ги синтетични….като доскоснеш кожата им усещането е за нещо като пластмаса – това е най-последната технология. А старата технология…гледали ли сте онзи филм – Момчетата от Бразилия – там се показва, как нашето правителство прави хора.

 

КК: Наистина ли – имате предвид „временни хора“?

 

ДГ: Напротив, реални говорещи и ходещи хора.

 

КК: Искаш да кажеш чрез генетика – така ли?

 

ДГ: Не-не, нека ви обясня – филмът го показва, но и аз сега ще споделя с вас. Всичко, което ми трябва са две клетки от твоето тяло. Подава им се слаб електрически ток и те започват да се държат като оплодено яйце. Щом имам оплодено яйце, всичко което ми трябва, е реципиент, за да направя човек. Това могат да са хипнотизирани жени, внушават им че са отвлечени от извънземни – и така фетусът започва да расте, нали – има храна. Могат да използват също крави и овце – стига да има хранителна среда. След около 14 седмици плодът се отделя. Това е , когато плодът започва да има собствено кръвоснабдяване – открили са как да използват екстракт от щитовидната жлеза, който толерира растежа. Оригинално технологията е дадена на нашето правителство от СИВИТЕ. Причината за възторга на нашите учени е, че ще имаме резервни части –  ако имаш нужда от сърце или  черен дроб, няма да има отхвърляне, защото ще е твоята собствена ДНК, нали.

 

КК: Добре но ние и без това сме пренаселени – те нямат нужда от още хора, нали

Morkadis

 

ДГ: Елитът и без това подбира, кой да остане и кой да си отиде – говорил съм с доктора, който работи върху регенерацията на Кастро, например – върху неговата ДНК последователност.

 

КК: На мен ми се струва, че повечето президенти вече са подменени – разхождат се наоколо, но ми изглеждат като второ трето копие…

 

ДГ: Да, така е – ще ти дам тема за размисъл… намери стари клипове с Джордж Буш, виж как изглежда, как говори и т.н. в първите си дни в кабинета. Хитлер например не е умрял в Берлин – заедно с още 14 души, Ева Браун и кучето си са излетели за Барселона, после в Антарктида, Швабенланд и накрая умира в Бразилия. Сталин е поискал да му занесат тялото на Хитлер и са установили, че има други уши и тестиси …така че те са знаели, че не е Хитлер.

 

КК:  Но клон ли е бил или не?

 

ДГ: А, сега искаш да поговорим за клонинг… техниките за клониране… от 1938 година са започнали да клонират хора – 8 държави правят клонове. Имам приятел доктор, който единствено и само се занимава да лекува клонове.

КК: Откъде взимаш информацията си  все пак?

 

ДГ: От хора, които не искат да се показват, но говорят с мен, понеже се надяват,  че аз ще я изнеса – понеже те винаги имат поне двама души, които ги следват, а хората, които говорят твърде много, обикновено изчезват, така че аз няма да се впущам в прекалени детайли, но има информация, която е достъпна – казах ти, виж филма – те ти показват там цялата техника …но нека отидем една крачка по-нататък – и това е най-важното …. тази реалност, която сега виждаш, се базира на опита, който се е отпечатал в твоето тяло и ума ти.

 

Друго нещо е паметта на душата ти, нали. Тя се простира назад във времето, както си избрал по каквато и да е причина в това прераждане – нека разграничим тези неща. Тъй като тялото е много физическо, а ние сме решили да направим тяло за няколко месеца с цел резервни части… възниква въпроса – как да направим така, че то да работи по-добре. Ако отидеш в болницата в наши дни и ти направят електроенцефалограма – това какво е?  Това е паметта на твоя осъзнат ум – тя се качва на диск и се даунлодва върху това същество – и сега ние имаме вървящ и говорещ дубликат,  който има всичката памет, която ти имаш, защото ние току-що сме я взели от твоя собствен ум.

 

КК: Това е като Блейд Рънър, андроидът, така ли?

 

ДГ: Точно, само че трябва да се преинсталира от време на време или да се настройва, така че ние ги водим с Кемп Дейвид или в тази болница, за която ти казах – там има крило, което е специално за тях – можеш да идеш и да се убедиш сама. Сестрите, ако искат да говорят, ще ти кажат – те ги наричат „другите“ – мисля, че това е доста мило, любопитно… те са хора – помни, че те могат да мислят и действат, но… нямат душа… това също е предсказано – бездушни същества.

 

КК: Да, вярно…

 

ДГ: Тук има и други интереси… трябва да внимаваме с тези неща.. има много инзвънземни, които точно сега искат да бъдат в играта. Така че в някои случаи те могат да влязат в тези физически същества, които сме направили и да ги манипулират.

 

КК: Разбирам..

 

ДГ: Така че имаме комбинирани интереси, които трябва да огледаме и разграничим – трябва да разграничим, каква е играта.
Това показва, че повечето лидери в света, които са били купени и платени, са създадени да мислят по определен начин – в цял свят.

инфо: http://www.epochtimes-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Богомил 7 години ago
  2. Богомил 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.