Жена се натъкна на 100-годишен скелет

skСофиянка изкопа 100-годишен скелет в имота си в монтанското с. Бели мел. Преди време 53-годишната Петя М. си купила къща в планинското селце, а това лято започнала основен ремонт.

Когато работниците копаели отходна яма на къщата, се натъкнали на човешки кости. Собственичката на имота незабавно подала сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнал екип криминалисти.


Костите били заровени на метър дълбочина. „Със сигурност става дума за гроб. Това са кости на доста години, вероятно на цял век. Последната дума е на съдебните лекари“, обясниха пред медиите разследващите полицаи.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Според тях е възможно на мястото, където днес е имотът на Петя М. преди век да е имало гробище. Добрата новина е, че не става дума за престъпление.

инфо: http://www.vsekiden.com

Последвайте ни във Facebook

Няма коментари

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.