Тази невероятна книга от 16. век може да се чете по 6 начина

книгаОтпечатана в края на 16. век, тази малка книга е удивителен експонат от колекцията на Националната библиотека на Швеция, съобщава Neatorama. Това е отличен пример за шесткратно подвързване тип dos-à-dos, при което 6 книги са свързани в една публикация, но могат да се четат по отделно благодарение на 6 перфектно разположени закопчалки.

Настоящият експонат е отпечатан в Германия и като повечето произведения от онази епоха съдържа религиозни текстове.

Вижте още: 

Книгата, която все още никой не е разчел

инфо: http://www.obekti.bg/

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

loading...
Един коментар
  1. Мрънкар 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.