Откачените навици на успелите хора

Можете да прочетете книгите на много луди и успели хора. За някои дори има филми.

Доказано е, че успехът идва с първите стъпки на лудостта.

В този ред на мисли ще Ви покажем някои откачени навици на доста успешни хора. Може да пробвате техните обичаи по пътя към успеха.

 франклинВъздушната баня е едно от удоволствията на Беджамин Франклин. Човекът ставал рано и обръщал внимание на задълженията си, проверявал списъка си със срещи и закусвал. Всичко това продължавало един час с официалното облекло на Франклин – чисто гол. След края на проверката, той се обличал и започвал работа.

агатаАгата Кристи никога не си купила бюро. Нейният писателски труд е истински сирак и няма родно място. Тя просто пишела навсякъде, където може и колкото може. Трябвала й само муза.

хемингуейЪрнест Хемингуей е писал само прав, както и Томас Уолфе. Интересното е, че Уолфе е написал всичко върху хладилника си.

ричард райтРичард Райт е написал почти всичко на пейка в парка в Бруклин. Не се интересувал от времето и сядал винаги, когато усети, че има какво да напише. Много от минувачите са го виждали в дъждовни дни.

игорИгор Стравински имал друга тактика. Той заставал на челна стойка, за да изпразни главата си, докато отново не започне да чува музика. Понякога го е правил и на улиците. Този метод работил за него, защото разказва, че така подреждал нотите в главата си.

инфо: http://www.novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

Един коментар
  1. hodechapowylnite 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.