Реката на петте цвята (галерия)

В Колумбия има една река, на име Рио Кано Кристалес или както още е известна по света – Реката на петте цвята.

Това е едно специално място, което всяка година, когато условията са перфектни сякаш експлоадира от цветове, на които сякаш очите отказват да повярват. По време на този специален период от годината, точно между сухият и влажният сезон, когато водата все още е повече, едно растение намиращо се на дъното на тази река започва своят годишен цикъл.

Името на растението е Макарения клавигера (Macarenia clavigera), а цветът му е червен. Всичко това на фона на жълтите и зелени пясъци, синята вода и безбройните сенки наоколо прави мястото сякаш нарисувано за някое анимационно филмче. Да му се порадваме.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

инфо: http://neshtoto.com

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.