Самодиви в село Шишенци (видео)

gХората от село Шишенци вярват, че селото им  е обитавано от паранормални сили. Всяка вечер се чували странни звуци, които наподобявали човешки викове.

За самодивското хоро и прокълнатите златните монети, които били намерени в старо дърво, както и още интересни  разкази от жителите на селото, вижте видеото:

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

11 коментара
 1. Анонимен 7 години ago
 2. ann 7 години ago
 3. Анонимен 7 години ago
 4. Анонимен 7 години ago
 5. todorova 7 години ago
 6. Анонимен 7 години ago
 7. жаки 6 години ago
 8. Амо 6 години ago
 9. Анонимен 6 години ago
 10. Анонимен 5 години ago
 11. Анонимен 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.