Странен силует се появява по време на мач (видео)


Сред зрителите на футболен мач Боливия е забелязан мистериозен обект, приличащ на привидение. Тези, които гледали записа на срещата, сега се чудят какво е попаднало в обектива на камерата .

Според Daily Mail, зрителите, наблюдавали мача от трибуните, както изглежда, не са забелязали нищо необичайно.

Нещо, което прилича на човешка сянка, се движи доста бързо към една от трибуните, без да се притеснява от препятствия като хора или бариери между секторите. След известно време силуетът изчезва в тълпата , така че да се проследи по-нататъшното му движение е невъзможно.

В близко бъдеще с изучаване на феномена ще се заемат специалисти.

Вижте още: 

Хората сенки от паралелния свят

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com/

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Az 6 години ago
  2. Irenaroybova@gmail.com 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.