Ако отговорите правилно на тези 3 въпроса, сте или гений, или шизофреник

2

Тези три въпроси могат да разкрият много за вас и психическото ви състояние. За повечето хора ще прозвучат абсурдно и нелепо, но някои от вас ще съумеят да намерят отговорите.

Погледнете всеки от въпросите, запомнете отговора си и вижте какво разкриват отговорите за вас.

1. Какво е общото между чайник и параход?

3

2. Какво е общото между състезателната кола и торнадо?

4

3. Какво е общото между обувка и молив?

5

Ако не сте успели да измислите отговори на тези въпроси, не се притеснявайте, състоянието на ума ви е напълно нормално. Но ако сте успели да отговорите и въпросите ви изглеждат неособено трудни, това показва, че имате склонност към психологически проблеми.

А ето какви са и отговорите:

1. Общото е парата.

2. Общото е, че се въртят в кръг.

3. Общото е, че оставят следи след себе си.

Тези тестове се основават на метода на противопоставянето и показват колко сте наблюдателни и как работи умът ви. Ако средностатистическият човек прочете някои от тези въпроси, той изпада в недоумение и бързо би отговорил, че нямат нищо общо. Но някой с шизофрения веднага би потърсил отговор, основан на по-дълбока логика.

Morkadis

Но каква е разликата между гений и шизофреник? Съвсем явна. Шизофреникът мигновено е готов със своя отговор, докато геният анализира ситуацията, съсредоточава се, отхвърля няколко отговора и накрая залага на наистина нестандартен, но правилен отговор.

инфо: dama.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. blag009 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.