Антените на Шамбала. НЛО слизат по камъни под земята?

5

http://svetovnizagadki.com/ernst-muldashev-za-sveta/

Група руски учени под ръководството на пътешественика Ернст Мулдашев са изследвали башкирските кургани и бездънните езера, откривайки тунели към подземния свят („Аргументи и Факти“№47‑51).

Едни от проводниците в този свят според участниците в експедицията са менхирите, или еленските камъни. Подробности разказва проф. Мулдашев пред „Аргументи и Факти“.

Те ни наблюдават

Разкажете какво са менхирите.

Менхирите (или еленските камъни) се срещат в различни части на земното кълбо, но основно в Англия, Тибет, Алтай, Великденския остров и Малта, а също в Башкирия. Някои са доста високи – например височината на Радстонския монолит, или Стрелата на дявола в Англия, достига 7-8 метра. Но най-често височината на менхирите е 1-2 метра.

Много изследователи са се опитвали да достигнат до основата на менхирите, за да разберат колко дълбоко потъват в земята. На Великденския остров Тур Хейердал е достигал на 4,5 метра дълбочина, но станало ясно, че огромният менхир отива неизвестно къде под земята. В Башкирия, в района на с. Ахуново, също са се опитали да направят това, но безрезултатно. Същото е било и в Монголия и на Алтай.

По време на тибетската експедиция от 1999 година в легендарния Град на боговете в недостъпни места също сме виждали менхири, които повече приличат на перископи. Тибетските лами казвали, че менхирите са антени на Шамбала, с чиято помощ подземният свят ни наблюдава.

Те твърдели, че менхирите са дълги каменни стълбове, стигащи до подземния свят, и в тях е внедрена информация, позволяваща не само да се четат мисли, но и да пропускат през себе си енергия, чиято роля е много голяма.

База на НЛО

Колко менхири сте виджали в Башкирия?

Те са няколко десетки. Вече съм казвал, че са разположени по ъглополовящата на триъгълника, образуван между планината Кайлаш, Хеопсовата пирамида и Северния полюс, която преминава през Башкирия. Повечето менхири имат вертикално положение, но някои влизат косо в земята. Местното башкирско население почита менхирите. На едно място по време на строителство бил разрушен менхир и оттогава там постоянно се случват катастрофи.

Най-голямата група менхири се намира в Северна Башкирия, в района на с. Ахуново – те са 12. Тук има и сейди – многотонни камъни, поставени върху три малки камъка, а също и долмени – огромни камъни с изсечени в тях чаши с кръгла или квадратна форма. Срещат се и сглобени от камъни пирамиди. Един странен на вид хълм се смята за могила гигант. Тоест това е място, където има „пълен комплект“ от загадъчни паметници на природата.

6

Ахуновските долмени

Около ахуновските менхири хората нерядко виждат нощем светещи петна, а през деня – някакви прозрачни топки. Но главното се явява това, че тук редовно виждат НЛО, нерядко във вид на блестящи летящи чинии, които, прилитайки към менхирите, веднага изчезват, сякаш отиват под земята през камъните.

Създава се впечатлението, че НЛО са способни да се дематериализират и в енергийно състояние чрез каменните стълбове на менхирите да преминават в подземния свят. Неслучайно тибетските лами казват, че менхирите имат особена енергия.

7

Менхир с косо влизане в земята (вляво) и ахуновски менхир.

На въпроса, кой е създал менхирите, вероятно ще кажете, че това е Шамбала…

По време на монголската експедиция през 2006 година ни казаха, че менхирите израстват сами от земята, а при достигане на определена височина растежът им спира.

Вярвате ли наистина в съществуването на феномена материализация-дематериализация, при което живо същество може да премине от телесно състояние в безтелесно и обратно?

Като лекар мога да кажа, че без признаването на този феномен не могат да се обяснят много медицински аспекти. Що се отнася до древните писания и предания, включително епоса Урал-Батир, то може да се помисли, че някога преходът от телесно в безтелесно състояние е бил обичайно явление. Според мен всичко се е променило преди 13 000 години, когато се появил чисто материалният свят, в недрата на който ние живеем.

Споменахте за могила гигант до ахуновските менхири.

Открихме в Башкирия няколко предполагаеми могили гиганти. Една от тях, както твърдят местните жители, принадлежи на Урал-Батир.

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ЕРНСТ МУЛДАШЕВ ЗА СВЕТА 
Mожете да ни подкрепите като купите продукт от нашия магазин ТУК.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.