Астро: Време на енергиен обрат

Слънцето в съвпад с Меркурий.

Луната се движи на празен ход от 00:55ч до 23:19ч. Нищо важно да не се предприема.

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 23:19ч

Светът е непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те се стремят към свобода, промяна. Трябва внимателно да помислите преди да кажете  нещо. Душата има нужда от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Собствените действия, поведението на други хора могат да бъдат доста неочаквани и необичайни.
Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте сега да ходите пеша на дълги разстояния.

Продължава 9 лунен ден до 15:15ч на 25 октомври (от 15:42ч на 24 октомври)

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте познатите ви техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.
Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото – физически и ментално.

Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. После често ще се питате: ”Това сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Следва 10 лунен ден от 15:15ч на 25 октомври до 15:42ч на 26 октомври

Това е прекрасно време. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага. Благоприятно е за почивка и време, прекарано в семейството, укрепване на семейните традиции. 10-ия лунен ден е енергийно свързан със семейните връзки, миналото на семейството и традициите. Той носи положителна, мека енергия, която влияе на човека по най-добрия начин, като носи късмет.

9  слънчев ден – Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Полезно е да се ходи пеша. Време за пост. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дългосрочни покупки – в никакъв случай. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.