Астро: Всички събития са свързани с невидими нишки

Луната e в знак Скорпион до 21:00ч на 22 март

Лунната енергия действа на подсъзнанието, като засилва емоционалността, трудно секонтролират емоциите. Да се избягва вземането на бързи решения, тъй като те изхождат от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да се реши проблема, заплита се повече. Да не се действа с устрем към злото. Търпение и благоразумие. Настройвайте се към положително мислене.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Луната е на празен ход от 18:02ч до 21:00ч, след което преминава в знак Стрелец.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 23:47ч

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размисъл, в който можете да вземете важни решения. В този лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо, да осъзнаете, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел и чевсичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Следете за своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Всички действия трябва да са внимателно обмислени, да се работи бавно, но качествено, като се проверява всяка предприета стъпка. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успехът ще съпровожда тези, които работят колективно, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви резерви.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Да се избягват сцени на ревност и неразбирателство в личните отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако осъществите ново познанство, възможно е този човек да стане най-добрият ви приятел или общуването ви може да се превърне в нещо повече.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично ниво става изчистването му. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Внимавайте да не го травмирате. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Следва 21 лунен ден от 23:47ч на 22 март до 01:03ч на 24 март

Слънчев календар – 2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Полезно е не само да се овладяват нови знания, но и да се предава опита на другите.

Morkadis

Астро-аспекти

Луна секстил Плутон (17:02ч-19:02ч) – стимулира целенасочеността. Прави хората по решителни в действията си, по убедителни в отношенията с околните. Може обаче да доведе и до по-сериозен сблъсък. Възможно е да се изпитат силни страсти.

Марс квадрат Уран – критичен период за предприемачи и политици. Подтиква към импулсивност, изблици на гняв, стремеж към независимост на всяка цена, краен егоцентризъм. Разногласия с приятели, липса на тяхната подкрепа, спорове. Зачестяват кражбите и измамите. Могат да се появяват неочаквани факти, информация, да се прояви вредното влияние на минали събития. Разрушително въздействие на обстоятелствата. Необходимост от повишено внимание при транспорта, при работа с уреди и машини, с електричество, вероятност от избухване на пожар.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.