Астро: Всичко, което правите, трябва да е само позитивно

pixabay.com

Луната е в знак Овен до 12:57ч на
16 март

Когато Луната е в Овен, животът се отличава с интензивност, а енергия силно изостря емоциите. Време на целеустременост и оптимизъм. Характерни прояви са нетърпение, импулсивност, желанието всичко да става бързо. Чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно човек се опитва да се защити от всичко. В този период нараства емоционалното напрежение, лесно се създават предпоставки за конфликти, спорове, разправии.

Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето. Полза ще донесе масаж на главата, притока на кръв към корените на косата ще ускори техния растеж и ще подобри общото състояние.

3 лунен ден от 07:50ч на 15 март до 08:11ч на 16 март

На небето вече започва да се вижда тънък сърп. Символ на този лунен ден е гепард, хищник, предупреждение, че енергията на деня е агресивна. Въпреки това хората, които се стремят към целите си, ще имат подкрепа. Всичко, което правите трябва да е само позитивно.

Основната характеристика на този лунен ден е динамиката. Каквото и да правите, важното е да не бъдете пасивни и статични. В това време много е важно да дадете изход на вътрешната енергия и да я  отправите в съзидателното русло. Този лунен ден е идеален за изпълнение на планираните по-рано планове.

Характеристиката на лунния ден е изразена и чрез цвета – от лимонено-жълто до охра и шафраново. Следете за душевните си пориви, емоционалните си състояния, скритите желания. Благородните постъпки, доброто отношение към хората, оказване на помощ – всичко това ще ви се върне стократно. Всичко каквото правите днес, трябва да предизвиква у вас позитивна настройка. Да се избягват неприятните ситуации, споровете, конфликтите. Много е важно днес да живеете не само активно, но и с удоволствие.

Негативната характеристика на този ден се изразява в повишена конфликтност и агресия.

Не трябва: да се рискува необмислено, да се изясняват отношения с колеги, да се оказва натиск на подчинените, да се обръщате към началниците с молби и искания, да се провеждат финансови операции.

Прекрасен ден да се разделите със своите лоши привички. Ако искате например да откажете цигарите, сега е моментът. Имате прекрасен шанс да се избавите от това завинаги.

Сега здравето е особено уязвимо. Ако не се чувствате добре, изпитвате безпокойство за нещо, посетете лекар. Диагнозата поставена в 3 лунен ден ще е най-точна. Това ще помогне да се сдобиете с положителни резултати в лечението. Уязвими места на организма са тилът и гърлото. Обърнете специално внимание на ушите. Полезно е умереното физическо натоварване, очистителни процедури, щадяща диета.

Секс – Добре е да се прави в необичайна и оригинална обстановка, да проявите фантазия, да внесете в ласките нещо екстравагантно – ролеви игри, сексуално бельо или аксесоари. Възможно е това да освежи любовните ви отношения и да внесе разнообразие в еротичните чувства.

Подстрижката в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

30 слънчев ден – Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и контролирайте емоциите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.