Астро: В този ден биваме подложени на изпит от Висшите сили за степента ни на егоизъм

Слънцето влиза в знак Риби в 06:58ч до 20 март.

Луната е в знак Козирог до 21:45ч на 20 февруари.

Мислите на хората сега са устремени към практичната страна на живота. Но ако човек не види незабавни резултати, губи търпение и допуска грешки. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават заеми, да се правят дългове. Добре се удава конкретната работа, изискваща методичност и рационално мислене. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Отложете всяка романтика и любовни дела.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли.

Доминиращ 26 лунен ден от 04:44ч на 19 февруари до 05:35ч на 20 февруари

Първият човек, когото срещнете днес, ако е с пълна чанта, това е на хубаво. Може да считате, че вървите по правилен път. В този ден биваме подложени на изпит от Висшите сили за степента ни на егоизъм.

Един от най-опасните и критични лунни дни. Сложно и отговорно време. Необходимо е да проявите избирателност в общуването си и подходящо да прекъснете фалшиви връзки, лъжливи отношения. Отсейте всичко ненужно и излишно. Характерно е да има промяна в настроенията, емоционалното състояние е нестабилно. Възможно е по-чувствителните хора да им стане мъчно през днешния ден.

Трябва да се контролират емоциите и да се избягват крайности в проявленията им. Емоциите в този лунен ден носят голяма разрушителна сила. Приемайте всичко случващо се по-философски. Стремете се към познанието за живота, към това да виждате доброто в другите, да проявявате трезва оценка на действителността.

Нужно е да бъдете внимателни към хората, с които контактувате. Не трябва да бъдат осъждани, обиждани и оценявани. На духовно равнище това е ден на обединението и сътрудничеството на близки по душа хора. Необходимо е да има мир и спокойствие. Благоприятно е да се посети църковен храм.

Нищо ново не започвайте. Не е добре да се правят покупки. Можете да станете жертви на измами и мошеничество. Пазете се от кражби.

В този ден лесно се стига до преразход на енергия. Въздържайте се от активна дейност, повече наблягайте на почивката. Да се избягва празното дърдорене. При спорове не се стига до добри резултати. Всичко това води до преразход на ценна енергия. След това може да се чувствате изтощени, като огромно поле, изгорено по време на пожар.

Уязвимо е гърлото. Да се пази от студено, да не се напряга гласа, да не се вика. Повишена е чувствителността към храната. Трябва да се избягват физическо натоварване, димът и задимените помещения. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение и по-вероятно ще останете разочаровани. Изразходваната енергия изтощава организма дори при най-малкото усилие.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

6 слънчев ден – Хубаво е да се установяват и укрепват връзките между хората, да си помагат взаимно. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.