Астро: Да се ограничат общуването, срещите и разговорите

Луната e в знак Овен до 15:29ч на 17 май.

В дните на Овена се усеща емоционално напрежение, действията са импулсивни, лесно възниква конфликтност. Трудно се контролират емоциите, неподходящо за изясняване на отношения.

Компромиси трудно се постигат. Действията стават по-резки. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Инстинктивните реакции се ускоряват. В настроението има напор на чувства и нетърпение за действия. Хората са склонни да атакуват с главата напред, готови са да се борят, тъй като Овена дава непобедима енергия и вярата, че всичко е възможно, но може да се появи вътрешно нетърпение, раздразнение, прибързаност и непредпазливост в действията.

Не се претоварвайте физически повече от необходимото. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Уязвима е главата и всичко по нея. Може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически намеси в областта на главата, мозъка, очите, зъбите. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: 26 лунен ден от 04:26ч на 16 май до 04:48ч на 17 май

Символ на деня е жабата, блатото. 26 лунен ден е ден на конфликти и загуба на енергия. През този период е препоръчително да ограничите общуването или поне да не влизате в неприятни разговори. В противен случай това може да доведе до натрупване на негативна енергия и кавги. Отнасяйте се доколкото е възможно към всичко ставащо с известна ирония и не губете чувството си за хумор. През този период хората са склонни към агресия, жестокост и непредсказуемост. Затова не трябва да общувате дори с най-близките, да не говорим за непознати.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса са обречени на неуспех, дори ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Не си струва да се предприема и започва нищо, тъй като по-скоро ще донесе само загуби и вреда. Не се препоръчва общуване с началници. По-добре е да се занимавате с рутинни дейности, в които допусната грешка няма да доведе до големи негативни последици. През този период способността за рационално мислене и правилна оценка на ситуацията намалява. Не се препоръчва на този ден да правите нещо важно.

По-добре е да отделите време за духовно развитие.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до възникване на спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите.

Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Препоръчва се да се въздържате от активни действия, повече да почивате и да не хабите силите си, избягвайте физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Става за лека домакинска работа. Можете да пресаждате цветя, да готвите храна, да правите леко почистване, да ремонтирате дрехи или друго. Важното е да не се претоварвате. Ако домашната работа не напредва, не се насилвайте да работите против волята си.

Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да купуват ненужни неща. Не се препоръчва да инвестирате, да правите големи покупки – има риск от загуба на пари. Старайте се да не взимате импулсивни финансови решения в този ден. Дайте си време да помислите до утре. Пазете се от кражби и загуби.

Трябва да бъдете максимално предпазливи и внимателни.

В 26-ия лунен ден е по-добре да не се срещате с никого. В крайна сметка енергията на този ден подтиква към негативни разговори, спорове и конфликти. Ситуацията при общуване с любим човек също може да излезе извън контрол. Затова не е препоръчително да правите романтични срещи днес. Интимната близост също е нежелателна – тя няма да донесе удовлетворение на партньорите.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.