Астро: Денят е изпълнен с някаква магия, мистика, могат да се случат необясними неща

Луната е в знак Везни от 04:25ч на 23 октомври до 10:20ч на 25 октомври

Човек сега става особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Лесно се постигат компромиси.

Хората сега са по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Нараства желанието за похапване на сладко, така че внимавайте.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Лунен календар: 28 лунен ден от 05:17ч на 23 октомври до 06:26ч на 24 октомври

Атмосферата на 28-ми лунен ден е изпълнена с някаква магия, мистика, могат да се случат необясними от гледна точка неща.

Като лунен ден, това един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Това е много хармоничен и добър период, зареден с положителна енергия, носи нов прилив на сили.

Нито хубавите, нито неприятните събития са случайни. Те са резултатът на вашите действията от последният лунен месец. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Всеки получава това, което е заслужил, всички добри дела се възвръщат стократно. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва – и хубавото, и лошото.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се къса, чупи, убива нищо. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват дори насекоми. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя.

Добре е да се натоварват мускулите, полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Не трябва да се отдавате на напразни мечти и да пребивавате в сънливо състояние.

Полезно е да се работи с астралното тяло, чакрите. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко да се стои на компютър, пред телевизор или с книга. Да се избягва ярката светлина. Да се пази главата, мозъка, да не се напряга ума, очите, да се следи кръвното налягане. Ако днес ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия от висшите сили.

Общуването ще ви донесе полза и ще повдигне настроението. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини.

Секс – Трябва да е с мярка, да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства. На прелюдията днес трябва да се отдели повече внимание, отколкото на самия акт. Не се препоръчват експерименти с нови пози и нови места за любов, както и да се избягва всяка грубост и безразличие. В този ден не се приветстват приключенията за една нощ.

Подстригване – Не е подходящо. Това може да снижи вашата активност. Подстрижката може да има негативни последствия за вас, да засегне най-слабите места от вашето здраве. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Слънчев календар – 7 слънчев ден – Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Ден за творчески начинания. Препоръчва се да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, още повече у дома.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.