Астро: Денят е посветен на всички страдащи души

pixabay.com

Пълнолуние в знак Дева в 10:17ч. 

По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Действието на лекарствата се увеличава, но и страничното им действие също се усилва, ако има такова. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури – допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения.

Луната е в знак Дева до 21:18ч на 28 февруари

С преминаването на Луната през знака на Девата хората стават забележимо по-практични. Всичко приемаме много сериозно, ставаме по-отговорни, дисциплинирани, акуратни и внимателни. Логиката работи много добре в тези дни. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система.

Продължава 16 лунен ден до 18:23ч на 27 февруари (от 17:08ч на 26 февруари)

Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Символи на деня – Психея, пеперуда, гълъб, „стълба към небето“, показват трудния път на изкачване. Денят като цяло е благоприятен, тъй като значително засилва човешката аура.

Смята се, че на този ден трябва да се изключи напълно крещенето и безцеремонното поведение. Необходимо е да не се нарушава от никакви външни действия вътрешният комфорт и спокойствие, защото смисълът на този ден е умереността. Тоест, трябва да опитате колкото е възможно повече да сте в състояние на хармония и баланс, дори ако някой ви е обидил. Злостта и агресивността, завистта, проявени в този ден водят до падение. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. Ако се съобразите с всички съвети, тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Днес е необходимо да се действа справедливо, без да се губи доброта, кротост и смирение. Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ден за обновяване на кръвта.  Ако е възможно, прекарайте денят в тишина. Подходящо за медитация. Може да почивате с чиста съвест.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания.

Не е подходящо за покупки и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да се съобразят с това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Вечерта може да организирате лека и романтична вечеря на свещи.

Откажете се от подстрижка, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение.

Следва 17 лунен ден от 18:23ч на 27 февруари до 19:38ч на 28 февруари

14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните.

Спомнете си за своите близки и отправете молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещ.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.